• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Veri Doğrulama

simseksulo

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba iyi forumlar Kategori ve alt kategori oluşturmak istiyorum Kategorinin kaynağını a502-a551 e verdim b502-am502 ye kadarda alt kategori verdim d2 de kategori sekmesi açılıyor ancak e2 de alt kategoride filtreleyemedim ne yapmam lazım bu konuda yol gösterebilir misiniz? (excel 365 mac)

Ekli dosyalar

Aşağidaki formülü veri doğrulamada bir deneyin. Eğer ki olmaz ise yardımcı bir hücreye bu formülü koyun o hücreden # işareti ile çağırın. HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Merhaba iyi forumlar Kategori ve alt kategori oluşturmak istiyorum Kategorinin kaynağını a502-a551 e verdim b502-am502 ye kadarda alt kategori verdim d2 de kategori sekmesi açılıyor ancak e2 de alt kategoride filtreleyemedim ne yapmam lazım bu konuda yol gösterebilir misiniz? (excel 365 mac)

Konu Sahibi
Sayın destek ekibi, bu kodu e2 satırında veri doğrulamayı verdiğiniz kodu girdiğimde açılır tik oluyor ve tıklanmıyor

Ekli dosyalar

Geri