talebeyim
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 15
- Excel V
- Office 2019 TR
Konu Sahibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Caylak,i inceleyinBu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Hocam KAYDIR fonksiyonu çözüm olmaz mı acaba?talebeyim böyle birşey veri doğrulama içerisine yazılacak formül ile mümkün değil... ya yardımcı sütun kullanırsınız z sütunu gibi ücra yerlerde yada yanda yeni bir sayfa açarsınız orayı formülleyip orayı veri doğrulama kaynağı olarak kullanırsınız. Onun harici makro ile belki çözülebilir..
çok güzel örneklemiş ama ben yapamadımOffice 365 kullandığım için formül yazsam da yazmasam da ben kaynak alanını seçince otomatik boşluksuz oluyor kendiliğinden... dolayısyla yazılacak formüller eski versiyonlarda ne derece doğru tepki verir bilemiyorum.. Ama aşağıdaki linki incelerseniz sanırım sorununuza yardımcı olacaktır.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
İbrahim bey ilginiz için çok teşekkür ederim.Sayın talebeyim örnek dosyanızı eklerseniz macro ile yardımcı olmaya çalışalım.
Refay bey emeğinize sağlık tam olarak istediğim buydu.Merhaba.
Gerçek dosyanızda deneyin çok fazla veri olursa belki tam çalışmayabilir.
Olmazsa kod ile verileri başka sayfaya aldırıp ordan çekilebilinir.
HTML:
Rica ederim.Refay bey emeğinize sağlık tam olarak istediğim buydu.
Ben bu kodu (A1:J 51) sütunlarına (10 Sütuna) uygulayacağım.
Bu kodu 10 defa çoğaltmam sütun adresleri vermem mi gerekir. Yoksa bir kodda 10 sütunu çözebilirmiyiz.