• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Veri Al Makrosunda Düzenleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
138
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhabalar; ekli ana dosyada saha teslim tutanağı sayfasına ekli koordinatlar sayfasında sayfa1 deki koordinatları makro ile alıyorum. Benim İstediğim ise makroya ilave yapılarak sayfa2 nin koordinatlarını aldırmak mümkün mü.?. Nokta Nolarını ve Nokta Başlıklarını ayını şekilde (Y-X) birleştirerek alabilir mi?. Yardımıcı olursanız sevinirim.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Koordinatlar dosyasında sadece iki sayfamı olacak. Bu sayfaların isimleri nasıl olacak.
Ana dosyaya Sayfa1 alındıktan sonra Sayfa2 verilerinin nasıl alınacağını Ana dosyayı örneklerseniz (ara başlıklar altındaki veriler aynı sütuna mı gelecek vb....)

Konu Sahibi
Sayfa1 ve Sayfa2 olacak. Makro her iki sayfayı almayacak. Ben hangi sayfayı seçersem onu almalı . Eğer 1.sayfayı seçersem zaten o kodda sıkıntı yok. Eğer 2.sayfayı seçersen aşağıdaki gibi alacak.Yine aynı şekilde alınan veriye göre satır eklenecek. Dosya seçme iptal olduğunda veriler gizlenecek

Kodlar Sayfa2 nin formatı nedeni yüzünden çok uzayacak.
İlk önce aşağı sonra sağa olan sıralama, önce sağa sonra aşağı olabilir mi?

Konu Sahibi
Olabilir hocam. Burada 4 sütün x y koordinat olmasının sebebi .Tek sayfaya fazla veri sığdırmadan dolayı sayfa fazlalığını azaltmak için .

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri