• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Vba istenilen yere veri yazdıramama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

yapıcı

Yeni Üye
Aldığı beğeni
7
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhaba
Fatura girişi yapıyorum bunun yanlış girilmiş olduğunu düşünerek düzeltme kodlarını yazmaya çalışıyorum
bir yere geldim ama takıldım.

Formlarda "frmAlisFaturaListesi" adlı formum var düzenle butonu orada
listeden fatura seçip düzenle dediğimde işlem yapıyor fakat ben bir sayfadan veri alabildim aynı zamanda başka bir sayfadan da
veri alıp başka sayfaya yazdırmam gerekiyor onu yapamadım. Dosyada nerenin nerede olması gerektiği yazılı.
"AlisFaturaDetay" sayfasına "AlisFaturaHareketleri" sayfasındaki verileri alıyorum "AlisFaturaDetay" sayfasına "FaturaAyrintilari" sayfasından
verileri istediğim yere alamıyorum.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

FaturaAyrintilari sayfasındaki L sütununu ve AlisFaturaDetay sayfasının kod bölümündeki kodları inceleyiniz.

Çözüm
Konu Sahibi
FaturaAyrintilari sayfasındaki L sütununu ve AlisFaturaDetay sayfasının kod bölümündeki kodları inceleyiniz.
Arkadaşım Merhaba
Buradaki L sütünu olmaması gerekiyor.
Sonuç olarak benim anlatmak istediğim bu değildi yani istediğim olmamış.
frmAlisFaturaListesi formundan birini seçip mesela Alış 2023000000388 Nolu Fatura seçip düzelt dediğinde istenilen işlemi yapmıyor
düzelt butonunun kod bölümünde Sub FaturaBilgileriDuzelt() fonksiyonunda işlem yapması gerekiyor
Fatura numarasına göre verileri getiriyor.
ben verileri getirdim ama yerlerini çözemedim fark ettiysen hep alt alta yazıyor.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri