• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Vba da Cari Toplama Nasıl yapılır

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

yapıcı

Yeni Üye
Aldığı beğeni
7
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhaba
Excelde CariHesapYeni adlı sayfada VBA kodlarıyla işlemlerimi yaptım fakat toplama işleminde takıldım ben formülle işi çözdüm fakat işleyiş istediğim gibi olmadı bu işlemide VBA kodlarıyla yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz.

deneyiniz

Çözüm
Konu Sahibi
Adnan bey Merhaba
İlginiz için teşekkür ederim.
1-Format hatalı demişsiniz yanlışlık nerede anlayamadım açıklarımsınız.
2-Sanırım benim açıklamamda eksik olmuş F6 Hücresinden başlayıp kaç tane satır varsa kod o kadar çalışacak
yani benim yazmış olduğum formüller olmayacak. Sizin yaptığınızda formüller çalışıyor kod sadece H5 Hücresine değer yazıyor o kadar
ben birşey mi kaçırıyorum acaba

Ben özellikle H sütununa doğruluğunu kontrol edebilmeniz için yazdırdım. Yani sizin formüller çalışmıyor onları kod yazıyor.
module 60 içinde aşağıdaki satırı bulun ve H yerine istediğiniz sütun ismi ile değiştirin.
Sayfa47.Cells(i + 5, "H") = hafiza
ayrıca stop yazan kısmı silin.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Ben özellikle H sütununa doğruluğunu kontrol edebilmeniz için yazdırdım. Yani sizin formüller çalışmıyor onları kod yazıyor.
module 60 içinde aşağıdaki satırı bulun ve H yerine istediğiniz sütun ismi ile değiştirin.
Sayfa47.Cells(i + 5, "H") = hafiza
ayrıca stop yazan kısmı silin.
Adnan Bey
ÇOK ÖZÜR DİLERİM
Ben onları sonradan fark ettim değiştirdim SORUNSUZ ÇALIŞIYOR ELİNİZE SAĞLIK
yanlız ekstra bişey sorabilirmiyim
işlemi sonradan değilde satırları getirirken yapabilirmiyiz yani
ilk satırı yazdı bu işlemi yaptı
ikinci satırı yazdı bu işlemi yaptı gibi

Yapılabilir ancak uğraştırıcı olur. Hata yada neden olabiliriz. zaten çok hızlı. Bence gerek yok

Konu Sahibi
Yapılabilir ancak uğraştırıcı olur. Hata yada neden olabiliriz. zaten çok hızlı. Bence gerek yok
toplamAl kodunu next in üstüne aldım istediğimi yaptı fakat çok kasma yaptı
sizin gönderdiğiniz gibi çok seri bu şekilde çok güzel
Tekrar teşekkür ederim
Saygılar

Konu Sahibi
toplamAl kodunu next in üstüne aldım istediğimi yaptı fakat çok kasma yaptı
sizin gönderdiğiniz gibi çok seri bu şekilde çok güzel
Tekrar teşekkür ederim
Saygılar
Adnan Bey
Yenile butonuna bastığımda işlem sorunsuz çalışıyor
aynı kodları Form Aç Formunun lstCariler_DblClick olayına ekledim işlemi yapmadı
Form Aç dan çalıştırmak için ne yapmam gerekir

hal olduğuna sevindim iyi geceler

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri