Herkese hayırlı akşamlar diliyorum vba makro konusunda daha ilk basamakta bile sayılmam. Bi evrak üzerinde uğrasırken denk geldi. forumda aynı başlık adı altında bi kaç konu var ama dediğim gibi yeni olmam nedeniyle çok karışık geldi. 15 20 sayfalık çalışmalar bana ağır geldi o yüzden affınıza sığınarak yazıyorum. benim yapmak istediğim sadece 2 sayfalık bi makro. 2. sayfada tüm firma listesi ve bilgileri mevcut 1. sayfada bunların ödemesi 30 günün altına düşenin listelenmesini yapmaya çalışıyorum. Birde 1. sayfada yenileme butonu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HTML: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu şekilde bi yazmaya çalıstım gördüklerimle ama olmadı yardımcı olma şansınız varmı acaba. Şimdiden teşekkürler.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HTML: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu şekilde bi yazmaya çalıstım gördüklerimle ama olmadı yardımcı olma şansınız varmı acaba. Şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.