LİNDA
Gold Üye
- Aldığı beğeni
- 90
- Excel V
- Office 2019 TR
- Gold Bitiş
- 15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhaba site üyelerinin yardımlarıyla ve araştırmalarımla yapmaya çalıştığım dosyamda userform3 e okul numarasıyla veri girişi yapıyorum. Ancak okul numarasını bilmeyenler olabiliyor bu durum için ARA düğmesine Userform4 ekledim. Orada adı ,soyadı, TC kimlik numarasına göre arama yapıyor ve text boxlara alabiliyorum. Userfom4 te bulunan Listboxa verileri Sayfa2 den alıyorum. Sayfa2 de ise iki sütun ekledim adı, soyadını ayrı ayrı arayabilmek için. Şu sorularımı çözemedim yardımcı olabilirseniz sevinirim
1- Userform4 de aranan öğrenciyi bularak texbox14 (okul No) tıklayarak userform3 da bulunan aynı aynı isimdeki textboxlara nasıl alabiliriz?
2- Userform4 de listbox a sadece arama sonuçlarına göre bilgiler gelebilir mi (açılışta listbox boş olabilir mi?
3-Userfom4 çıkış düğmesiyle çıkış yaparken neden excel sayfası üzerine userform3 açılıyor ?
1- Userform4 de aranan öğrenciyi bularak texbox14 (okul No) tıklayarak userform3 da bulunan aynı aynı isimdeki textboxlara nasıl alabiliriz?
2- Userform4 de listbox a sadece arama sonuçlarına göre bilgiler gelebilir mi (açılışta listbox boş olabilir mi?
3-Userfom4 çıkış düğmesiyle çıkış yaparken neden excel sayfası üzerine userform3 açılıyor ?
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.