• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Userformdan Çıkış Hakkında

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
125
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
İyi günler;
Ekli dosyada Userformu kapatınca (x) tekrar excel sayfası çıkıyor. Benim yapmak istediğim userformdan x ile çıkınca dosyayı kayıt yaparak tamamen dosyadan çıkması (excel sayfası görünmeyecek). Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Çözüm
UserForm_QueryClose olayına ekleyin. Kaydeder ve Excelden çıkış yapar. (Bütün Excel çalışma sayfalarını kapatır)

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Ya da sadece aktif çalışma sayfasını kaydedip ve Excel'den çıkış yapmasın diyorsanız aşağıdaki gibi kullanabilirsiniz.

HTML:
Kod:
UserForm_QueryClose olayına ekleyin. Kaydeder ve Excelden çıkış yapar. (Bütün Excel çalışma sayfalarını kapatır)

HTML:
Kod:

Ya da sadece aktif çalışma sayfasını kaydedip ve Excel'den çıkış yapmasın diyorsanız aşağıdaki gibi kullanabilirsiniz.

HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
Teşekkür ederim himmgarip .Konu ile alakalı değil ama birşey daha öğrenmek istiyorum. MultiPage Sayfalar arası geçiş te aşağıdaki kodu nasıl çalıştırım.Örneğin MultiPage1 sayfasından MultiPage2 sayfasına geçişte "Call Formül" makrosunu nasıl çalıştırabilirim.

Tam bilmiyorum ama MultiPage2 de MultiPage1 den bir kod çağırmak için "call multipage1.listele" gibi olabilir.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri