• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Userformda Resimli Personel Takip

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

skat067

Yeni Üye
Aldığı beğeni
6
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Selam aleyküm arkadaşlar
Daha önce bu siteden indirmiş olduğum bir personel takip programına kendi çapımca bir eklene yaptım. Sorunsuz çalışıyor.
Burada userform üzerinde şirket , meslek ,birim bölümleri var bunlardan hangisine tıklanırsa alttaki listviewe o bigiler gelebilir mi? Yani şirketteki çelikhaneye tıklandığında çelikhanede çalışanlar gibi...Teşekkür ederim.

Günaydın,
üzerinde bir çalışma yaptım. Kontrol eder misiniz?

Konu Sahibi
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Çok büyük ihtimalle size konuyu net bir şekilde anlatamadım galiba.
Userform üzerinde Şirket , Meslek ,Birim bölümleri var bunlardan hangisine tıklanırsa alttaki listviewe o bigiler en üstte geleblilir mi?
Örneğin : Meslek bölümüne tıklayınca sadece vardiya formenleri veya en üstte vardiya formenleri yazanlar gelebilir mi?

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Çok büyük ihtimalle size konuyu net bir şekilde anlatamadım galiba.
Userform üzerinde Şirket , Meslek ,Birim bölümleri var bunlardan hangisine tıklanırsa alttaki listviewe o bigiler en üstte geleblilir mi?
Örneğin : Meslek bölümüne tıklayınca sadece vardiya formenleri veya en üstte vardiya formenleri yazanlar gelebilir mi?
Anlaşılan bu Excel dosyasını ful elden geçirmek gerek.
Skat067 istediğiniz gibi yapılmıştır. istediğiniz bir şey olursa lütfen yazın.

Konu Sahibi
Sayın CacaBey çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık. Şirket ve Meslek tamam Birim bölümü tıklanınca boş çıkıyor.

Konu Sahibi
Hayırlı akşamlar Sayın CacaBey dosyayı aklım erdiği kadar sadeleştirmeye çalıştırdım. Resim ekle(Resim hangi konumda olursa olsun Ad soyadı bölümünde yazan isme göre mevcut klasörün içine kayıt eder) butonu olduğu gibi sil butonu da olabilir mi? Teşekkür ederim

Hayırlı akşamlar Sayın CacaBey dosyayı aklım erdiği kadar sadeleştirmeye çalıştırdım. Resim ekle(Resim hangi konumda olursa olsun Ad soyadı bölümünde yazan isme göre mevcut klasörün içine kayıt eder) butonu olduğu gibi sil butonu da olabilir mi? Teşekkür ederim
Sayın skat067,
İşlerimden dolayı ancak hafta sonu baka bilirim ama güzel bir haberim var. Ekteki dosyaya başladım bitmedi ve çok çok erken ama şimdilik sizin sizin görüşlerinizi de almak isterim.

Konu Sahibi
Sayın CacaBey merhaba
sizin eklediğiniz dosya çok detaylı ve çok güzel olmuş. Bir tane de Listbox ekleyerek doğum günü olan personeli sadece adını soyadını yazsa olur mu ? Hayırlı akşamlar

Sayın CacaBey merhaba
sizin eklediğiniz dosya çok detaylı ve çok güzel olmuş. Bir tane de Listbox ekleyerek doğum günü olan personeli sadece adını soyadını yazsa olur mu ? Hayırlı akşamlar
Buyrun. İşinizi görmesi dileğiyle.

1643229170113.png

Çözüm
Konu Sahibi
Teşekkür ederim güzel olmuş , yalnız şöyle bir problem var personel eklemeye çalıyorum kaydetme işlemi gerçekleşmiyor. Hayırlı akşamlar

Benim yaptığım mevcut kayıtlarda bugüne ait kayıt varsa görüntüleme sadece. Kayitla alakalı birşey yapmadım.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri