Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DİKKAT !
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
Userform açılınca userforma ekledigim bir düğme ile userformun ekrandaki konumunu sola, sağa, aşağı, yukarı ( Tam yaslamadan) nasıl kaydirabilirim. Teşekkürler.
Aşağıdaki kodu buldum ve isteğime çözüm oldu. Userformun boyutları değiştiğinde, boyut ne olursa olsun ekrana ortalıyor. İlginiz için teşekkürler. Saygılar
Userform açıldığında userformun tamamını açtırmıyorum.Sağ tarafındaki bir bölümünü gizliyorum. Kullanıcı isterse kayda çift tıkladığında userformun sağ tarafındaki gizlenen bölümünü açtırmak istiyorum. Buraya kadar yaptım.
Ama gizlenen bölüm açıldıktan sonra ekranın sağına doğru yaklaşıyor. Userform tam açıldığında userformu ekrana ortalamak istiyorum. Saygılar.
Aşağıdaki kodu buldum ve isteğime çözüm oldu. Userformun boyutları değiştiğinde, boyut ne olursa olsun ekrana ortalıyor. İlginiz için teşekkürler. Saygılar