• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü userform ile aktif sayfaya veri kaydetme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

c.sadak

Yeni Üye
Aldığı beğeni
15
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar
ekteki dosyamda boş isimli sayfada (GİRİŞ YAP) userform la aktif sayfaya veri kaydatmek istiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz

istediğim

TARİH otomatik gelsin ama istendiği zaman değişetire bileyim
İŞLEM de iki seçenek olsun (GİRİŞ ve ÖDEME)
(GİRİŞ seçildiği zaman TUTARA pasif olsun) (ÖDEME seçildiği zaman MODEL-SEZON-FİYAT-ADET METRE pasif olsun)

çok teşekür ediyorum

merhaba arkadaşlar
ekteki dosyamda boş isimli sayfada (GİRİŞ YAP) userform la aktif sayfaya veri kaydatmek istiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz

istediğim

TARİH otomatik gelsin ama istendiği zaman değişetire bileyim
İŞLEM de iki seçenek olsun (GİRİŞ ve ÖDEME)
(GİRİŞ seçildiği zaman TUTARA pasif olsun) (ÖDEME seçildiği zaman MODEL-SEZON-FİYAT-ADET METRE pasif olsun)

çok teşekür ediyorum
Selamlar

gönderdiğim dosyada aktif sayfaya kayıt yapıyor. Siz İşlem textbox ını Combobox ile değiştirmelisiniz. Onda da Formun açılısında Giriş ve Ödeme diye içini doldurmanız gerekir.

İyi çalışmalar

Konu Sahibi
çok teşekür ederim istediğim buydu yalnız kıstlamalarıda yaparsanız çok iyi olur İŞLEM giriş ise TUTARA bişey yazılmasın . ÖDEME ise model_sezon_fiyat_adete bişey yazılmasın
birde kaydetten sonra formdaki bilgiler temizlensin form kapansın
çok şey istedim biliyorum yapablirseniz yapmasanızda canınız sağ olsun çok teşkür ediyorum

çok teşekür ederim istediğim buydu yalnız kıstlamalarıda yaparsanız çok iyi olur İŞLEM giriş ise TUTARA bişey yazılmasın . ÖDEME ise model_sezon_fiyat_adete bişey yazılmasın
birde kaydetten sonra formdaki bilgiler temizlensin form kapansın
çok şey istedim biliyorum yapablirseniz yapmasanızda canınız sağ olsun çok teşkür ediyorum
siz en son gönderdiğim (7 nolu) mesajdaki dosyayı indirmemişsiniz

Konu Sahibi
eline sağlık çok teşekür ediyorum bişey daha form kaydetikten sonra kapanmıyor birde fiyat-adet-tutar sayısal 10.000,00 bu şekilde olsa çok iyi olur çok teşekürler

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri