• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü User forma doğrudan accesden veri almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

erdem dağ

Yeni Üye
Aldığı beğeni
27
Excel V
Office 2007 TR
Konu Sahibi
Değerli ustalarım abilerim herkese tekrardan merhaba.

Abilerim; accesden excel hücrelere, excel hücrelerdende userform listboxa sorunsuz şekilde veri alabiliyorum buraya kadar sorun yok ancak uğraşıpta yapamadığım şey; accesden gelen veriyi excel hücrelere değil direkt listboxta göstermek.
Uğraştım yapamadım, desteğinizi rica ederim abilerim :)

Konu Sahibi
Excelcan ustam çok sağol oldu teşekkürler :)
Abi dao ile çekmek mümkünmüdür ? dao alıştım abi ondan sordum :)

Bu arada Dao ile Getrows kullanınca galiba 4 satır getiriyormuş Ado ile hepsi geliyor.
Normalde Ado ile getrows kullanırsanız işlemleriniz çok hızlı olur yoksa döngülü olarak belkide excel donacak çok veri olursa.

Konu Sahibi
Bu arada Dao ile Getrows kullanınca galiba 4 satır getiriyormuş Ado ile hepsi geliyor.
Normalde Ado ile getrows kullanırsanız işlemleriniz çok hızlı olur yoksa döngülü olarak belkide excel donacak çok veri olursa.
Refaz abim, canım abim :) Tavsiyelerin benim için çok değerli abim :) Abim çok çok teşekkür ederim abim. :)
Refaz bey abi sizi ve forumun değerli üyelerini saygı ve sevgiyle selamlıyorum abi, iyiki varsınız :)
Soru çözüldü abi :)

Excelcan ve Refaz bey abimin tavsiyelerine uyarak ADO ya başlıyorum.
Sorum çözüldü.
:)Geç bile kaldınız sanıyorum önceki bir yada iki konunuzda yazmıştım Ado ya geçin diye :)
Dao zaten access için tasarlanmış diye biliyorum ve Ado gelişmişi oluyor.Sanıyorum açıklayıcı linkte eklemiştim Türkçe kaynaktan.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri