• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Ürün Reçete Oluşturup Makina Maliyeti Oluşturma VBA ile

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

lodos19

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
MERHABA ARKADAŞLAR
İSİMİM YUSUF MAKINE IMALATI YAPAN BIR FIRMADA CALISIYORUM.
ORNEK OLARAK URETTIGIMIZ MAKINALARDA HANGI MAKINAYA HANGI URUN GIDECEGI ILE ILGI BIR VBA PROGRAMI YAPMAK ISIYORUM.
ORNEK VERIYORUM EXTRUDER MAKINASI ONCE DISARIDAN ALDIGIM REDUKTOR MOTOR CIVATA PUL VB URUNLERI GIREBILECEGIM BIR SEKME OLMASI GEREKLI DAHA SONRA URUN RECETESI OLUSTUR DIYE IKINCI BIR SEKME OLMASI GEREKIYOR.RECETE OLUSTURDUKTAN SONRA FIYATI GORUP BUNU KAYIT ALTINA ALMAK ISTIYORUM.SEMA BU SEKILDE OLACAK FAKAT VBA ILE BUNU NASIL YAPARIM NASIL BASLARIM PEK BIR BILGIM YOK YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?

Çözüm
Merhaba Sayın lodos19
Öncelikle hoşgeldiniz. Lütfen mesajlarınızı tamamı büyük harf olarak yazmayın. Birincisi internet ortamında bağırmak anlamına gelir, ikincisi okuma yönünden zorluk çıkartır. Tamamı büyük harfle yazılmış içeriklerin anlaşılma oranı daha düşüktür.

Çalışmanız için aşağıdaki linkler örnek, ürün ağacı olarak arama yaparsanız çeşitli kaynaklar da bulabilirsiniz ve bunları inceleyerek bir fikir edinebilirsiniz. Ancak bilginiz olmayan konuda fikriniz olmasın zira çok yorucu ve gerici olacaktır. Tavsiyem önce VBA'nın ABC'si ile ufak ufak başlamanız genel işleyişe, kodlara ve denetimleri yönetmeye alıştıktan sonra bir çalışmaya başlamanız yönünde olacaktır...
Merhaba Sayın lodos19
Öncelikle hoşgeldiniz. Lütfen mesajlarınızı tamamı büyük harf olarak yazmayın. Birincisi internet ortamında bağırmak anlamına gelir, ikincisi okuma yönünden zorluk çıkartır. Tamamı büyük harfle yazılmış içeriklerin anlaşılma oranı daha düşüktür.

Çalışmanız için aşağıdaki linkler örnek, ürün ağacı olarak arama yaparsanız çeşitli kaynaklar da bulabilirsiniz ve bunları inceleyerek bir fikir edinebilirsiniz. Ancak bilginiz olmayan konuda fikriniz olmasın zira çok yorucu ve gerici olacaktır. Tavsiyem önce VBA'nın ABC'si ile ufak ufak başlamanız genel işleyişe, kodlara ve denetimleri yönetmeye alıştıktan sonra bir çalışmaya başlamanız yönünde olacaktır.

https://excelcozum.com/konu/veritabani-urun-recetesi-semasi.3700/
https://excelcozum.com/konu/urun-agaci-stok.2410/

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri