LİNDA
Gold Üye
- Aldığı beğeni
- 90
- Excel V
- Office 2019 TR
- Gold Bitiş
- 15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhaba daha önce açmış olduğum "üç şartlı gizle göster" konusu excel üstatlarınca çözüme ulaştı. Minnettarım. Konuya eklemiş olduğum dosya fazla yer kaplamasın diye satır sayısını azaltmıştım. . Çözüme ulaşmış dosya üzerinde "ana"isimli sayfa üzerinde yeni personel ekleme yaptığımda ekders ve ekders2 sayfalarına ekleme --yapmıyor. Hafta sonu aynı kodları kullanacak olduğum dosyaya uyarladım. Çünkü kurumda 70-80 personel oluyor. Ekders sayfası 40 ekders 2 sayfası 40 kişi olacak şekilde .Şöyle bir sorunla karşılaştım ve çözemedim. Eğer sayfada boş satırlar kalmışsa 40 kişi değilde 35 kişi ise "hepsi " isimli butona tıklama yapınca tüm personeli ve boş satırları gösteriyor. Yazdırırken boş satırların görünmemesi gerekiyor yazdırma işlemi yapacağım zaman. Oysa "sözleşmeli" ve "diğerleri" tuşlarında ise boş satırlar görünmüyor. Kodlarda şu şekilde güncelleme için yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar.
1-Ekders isimli dosya üzerinde "ana"isimli sayfadan personel eklendiğinde ekders ve ekders2 sayfalarına satır ekleyerek personel ekleyebilelim veya
2-Ekders Deneme isimli dosyada eklenmiş olan boş satırları personel sayısı az olduğunda "hepsi" tuşuna basıldığında sayfadaki tüm personeli göstersin varsa boş satır gizlenmiş olsun
1-Ekders isimli dosya üzerinde "ana"isimli sayfadan personel eklendiğinde ekders ve ekders2 sayfalarına satır ekleyerek personel ekleyebilelim veya
2-Ekders Deneme isimli dosyada eklenmiş olan boş satırları personel sayısı az olduğunda "hepsi" tuşuna basıldığında sayfadaki tüm personeli göstersin varsa boş satır gizlenmiş olsun
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.