• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Toplu yazdırma ve tarihleri rapor sayfasına çektirme hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

salanar

Yeni Üye
Aldığı beğeni
68
Excel V
Office 2007 TR
Konu Sahibi
Merhaba, birçok üstadımızın yardımıyla şöyle son hale getirdiğimiz dosyanın Rapor kısmı için çözemediğimiz bir durum var.

Rapor sayfasında bir yazdır butonu yaparak, kişinin çalışma grup programı neyse ona göre raporun şekil alması gerekiyor..

Yani atıyorum Eylül ayı için yapılacak, kişide pazartesi-salı-çarşamba grubundaysa Rapor sayfasına o günlerin isimlerini B sutununa tarihlerini C sutununa atarak ad soyad ve tckimlik numarasını atayıp toplu çıktı almaya calısıyoruz. Bu konu çözümlenebilir mi

Çözüm
A sütununa sıra no verir B sütununa Gün isimlerini yazar ve son dolu satıra kadar çizgi ekler.

İstediğiniz böyle ise kullanabilrsiniz.
Böyle ise kod hızlandırılabilir.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Konu Sahibi
Ay ve Yıl seçimi StajyerListesi sayfasındaki F1 ve G1'den seçiliyor bu arada

Yani atıyorum Eylül ayı için yapılacak, kişide pazartesi-salı-çarşamba grubundaysa Rapor sayfasına o günlerin isimlerini B sutununa tarihlerini C sutununa atarak ad soyad ve tckimlik numarasını atayıp toplu çıktı almaya calısıyoruz.
Merhaba.
Çarşamba-perşembe-cuma ise nasıl olacak?
Bence konu eksik anlatılmış.
Sonucu rapor sayfasında gösterirseniz halledilir bence.

Yani amacınız rapor sayfasında Adı soyadı ve tc no yerlerine verileri getirip ona göremi alt satırlara eklenip tek tek yazdırılacak?

Konu Sahibi
Yani amacınız rapor sayfasında Adı soyadı ve tc no yerlerine verileri getirip ona göremi alt satırlara eklenip tek tek yazdırılacak?

iki farklı rapor sayfasıda olabilir iki grup için ayrı tekte oluyorsa oda olabilir. 2 farklı gruptan örnek verdim hocam.. Zaten tarih kısımları grup içersindeki D5 ile R5 kısmında olusuyr önemli olan resimdeki gibi dizilim yaptırabilmek rapor esnasında

Anladım.Akşama doğru ilgilenebilirim.
Kolay gibi görüküyor normalde abey.
Belki çözüm gelir bu resimlere göre.

Tamam abey Allah'ın izniyle bugün tamamına erdiririz.Resimlerden sonra sanıyorum bana gerek kalmaz üstadlardan biri çözer.

Eğer stajyer sayfasında fazla kişi yoksa ordakiler için tek tek syfada oluşturulabilr isimleriyle birlite kod ile.Ve kodla otomatik o sayfalar yazdırılabilir yada alt alta resimdeki gibi yaptırılabilinir.

Konu Sahibi
HTML:
Kod:

şu şekilde kişi bilgilerini çektirip yazdırma işlemi yaptırabiliyorum. Ama iki grubun tarihleri farklı oldugu için onu uyarlıyamadım

Konu Sahibi
Dosyamın son hali, Pazartesi-Salı-Çarşamba tarihlerini getirebildim. Ama kişi hangi gruptaysa ona göre tarih gelmeli.. s2.PrintOut pasife aldım kodlar arasında.. Yardımlarınızı bekliyorum

Formüllü versiyon ektedir.

Konu Sahibi
İlgilerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum

Belki başka yararlanmak isteyen arkadaş olursa şöyle çözdük

HTML:
Kod:

Merhaba.
Konu çözümlenmiş ama kafama takılan yeri sormak için kilit açtım.
Rapor sayfasında A ve B sütunlarını silerseniz dahi tarihler geliyor normal bu.Ama O tarihlere göre Gün adını bulup sıra no vermeyecek mi?

Kısaca sizin eklediğiniz kod sadece terih aktarıyor.

A sütununa sıra no verir B sütununa Gün isimlerini yazar ve son dolu satıra kadar çizgi ekler.

İstediğiniz böyle ise kullanabilrsiniz.
Böyle ise kod hızlandırılabilir.

HTML:
Kod:

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri