• DİKKAT !

    Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü TextBox da şartlı Vlookup

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Bunyamin

Yeni Üye
Katılım
9 May 2022
Mesajlar
53
Çözümler
1
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2003 TR
Konu Sahibi
MErhaba;


Daha önce bu soruyu sormuştum. Ancak çözülmeden çözüldüye getirildi. Buradan yenisini soruyorum.

Satış-çıkış sayfasında; Kargo fiyatı için sorum.

Bu durum sadece n11 ve trendyol için geçerlidir. Diğerleri tablodan işlem yapacak.

1.şart;
Ürünün satış fiyatı 29,99 ve altı ise; Ürünün desisine bakılmaksızın sabitler sayfasında Trendyol yada n11 kargo fiyatlarının 5.satırına fiyatları yazmasını istiyorum.

2.şart;
ürünün satışı fiyatı 30 ile 69,99 arası ise Ürünün desisine bakılmaksızın sabitler sayfasında Trendyol yada n11 kargo fiyatlarının 5.satırına fiyatları yazmasını istiyorum.

eğer bu iki şart olmuyorsa yani satış fiyatı 75 TL ise sabitler sayfasındaki kargo fiyatını getirmesini istiyorum.

Örneğin ekteki resimde satış fiyatı 29,99 ve satılan site n11 olduğu için kargo fiyatını : sabitler sayfasında n11 e gidip u3 hücresindeki yazsın istiyorum.
 
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri
Üst