Y Yasar PİSKİN Yeni Üye Katılım 18 Nis 2021 Mesajlar 460 Çözümler 2 Aldığı beğeni 101 Excel V Office 365 TR 18 May 2021 #1 EK'te ki çalışmanın E2 hücresindeki formül ile C2 hücresindeki ay bilgisin "04" şeklinde yazmaya çalışıyorum fakat hata alıyorum, bu hatanın giderilmesi hususunda yardımlarınızı rica ediyorum. Ekli dosyalar Kitap11.xlsm Kitap11.xlsm 104.1 KB · Gösterim: 5
EK'te ki çalışmanın E2 hücresindeki formül ile C2 hücresindeki ay bilgisin "04" şeklinde yazmaya çalışıyorum fakat hata alıyorum, bu hatanın giderilmesi hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.
Çözüm Mahir64 18 May 2021 Merhaba, Arka kapı aramaya gerek var mı? HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. Hücreleri biçimlendir - isteğe uyarlanmış kısmına, HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. yazıp deneyin. Ama METNEÇEVİR kullanacaksanız, HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Merhaba, Arka kapı aramaya gerek var mı? HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. Hücreleri biçimlendir - isteğe uyarlanmış kısmına, HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. yazıp deneyin. Ama METNEÇEVİR kullanacaksanız, HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Mahir64 Uzman Katılım 17 Nis 2021 Mesajlar 250 Çözümler 44 Aldığı beğeni 293 Excel V Office 2016 TR 18 May 2021 #2 Merhaba, Arka kapı aramaya gerek var mı? HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. Hücreleri biçimlendir - isteğe uyarlanmış kısmına, HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. yazıp deneyin. Ama METNEÇEVİR kullanacaksanız, HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. Olumlu oy 1 Negatif oyla Çözüm
Merhaba, Arka kapı aramaya gerek var mı? HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. Hücreleri biçimlendir - isteğe uyarlanmış kısmına, HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. yazıp deneyin. Ama METNEÇEVİR kullanacaksanız, HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Y Yasar PİSKİN Yeni Üye Katılım 18 Nis 2021 Mesajlar 460 Çözümler 2 Aldığı beğeni 101 Excel V Office 365 TR 18 May 2021 #3 Çok teşekkür ederim. Olumlu oy 0 Negatif oyla
Mahir64 Uzman Katılım 17 Nis 2021 Mesajlar 250 Çözümler 44 Aldığı beğeni 293 Excel V Office 2016 TR 18 May 2021 #4 İyi çalışmalar. Olumlu oy 0 Negatif oyla