• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tarihe Göre Özet Tablo Oluşturmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Mtudes

Yeni Üye
Aldığı beğeni
97
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba
Protokol sayfasında kesilmiş olan protokoller mevcut.Bu protokollerin ödeme durumunu borcsorgu userformu cbo1,2,3 ve textbox6 ya değer girip sorgula dediğimde listbox1 de listeleniyor.Buradan ödeme durumu ÖDENDİ olarak değiştirilip textbox1 e tarih girilen ilgili protokol bilgilerini girilen tarih ismiyle oluşturulan sayfaya gönderiyorum.
Örneğin; 1 numaralı protokolu listbox 1 de seçip ödeme güncelle butonuna tıklayıp Option button1(ÖDENDİ) seçip textbox1 e 17.05.2023 tarihini girdiğimde ,ilgili verileri Mayıs_2023 adıyla oluşturulan sayfaya atıyorum.

OZET adında bir sayfa oluşturdum.B1:M1 aralığında ay isimleri,N sütununda yıllık toplam ödenen protokol sayısı,O sütununda Ödenen yıllık toplam para,P sütununda ödenen toplam türkak payı,Q sütununda ödenen toplam kdv li türkak payı mevcut.

1 numaralı protokolü listbox1 de seçip ödendi olarak işaretleyip Mayıs_2023 sayfasına attığımda OZET sayfasında A2 den başlamak üzere 2023 varsa karşısına ilgili aya protokol sayısını,para miktarı,türkak payını eklemek istiyorum.2023 yoksa 2023 ü oluşturup karşısına verileri girmek istiyorum.Bu işlemi yine borcsorgu userformundaki kaydet butonuyla yapmak istiyorum.Yani ben ödendi olarak kayıt ettiğim bir protokolü ozet sayfasındaki ilgili satırlara eklemiş olacak.
Eklediğim örnek dosyada örnek üzerinde gösterdim .Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosyanız ektedir.

Çözüm
Örnek dosya ektedir... kolay gelsin

Konu Sahibi
Çok sağolun elinize sağlık Sayın İbrahim Görgülü ,Sayın Balta .
Sayın İbrahim Görgülü 2022 ve 2023 yıllarını alıyor .Ben 2024 te ödenen bir protokol girdiğimde 2023 ün altına 2024 ü ekleyip aynı işlemleri yapabilirmi acaba ? Hangi yılda ödeme yapıldıysa A sütununa o yılı ekleyip işlemleri yapacak.

Sayın Mtudes,
Sizin denemiş olmanız lazım.
Hiç denemeden bu mesajı yazmamışsınızdır umarım.

Konu Sahibi
Sayın Mtudes,
Sizin denemiş olmanız lazım.
Hiç denemeden bu mesajı yazmamışsınızdır umarım.
Haklısınız Sayın Balta .Ben 2024 yılını ekledim sanırım .Yazı rengiyle alakalı bir sıkıntı vardı sanırım eklemedi.Ama düzeltince şuan otomatik ekliyor.Çokk sağolun ..Emeğinize sağlıkk...

Çok sağolun elinize sağlık Sayın İbrahim Görgülü ,Sayın Balta .
Sayın İbrahim Görgülü 2022 ve 2023 yıllarını alıyor .Ben 2024 te ödenen bir protokol girdiğimde 2023 ün altına 2024 ü ekleyip aynı işlemleri yapabilirmi acaba ? Hangi yılda ödeme yapıldıysa A sütununa o yılı ekleyip işlemleri yapacak.
2030 yılına kadar tarihler yazılı ve alıyor koşullu biçimlendirme ile tabloyu dinamik hale getirdim. bazılarına ben kayıt yaptım ödendi olarak o yüzden verilerinizi güncellemeyi unutmayınız...

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri