• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Tarih Seçici ekleme

BYSERTTAS

Yeni Üye
Aldığı beğeni
6
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Herkese iyi akşamlar. ekli dosyada İlk Tarih ve Sontarih Textboxlarına Tarih seçici eklemek istiyorum. Normal excell de tarih seçici var ve sorunsuz çalışıyor ancak buraya uygulayamadım yardımcı olursanız minnettar kalırım. şimdiden teşekkürler. Not: Asıl dosyama da Uyarlayacağım. açıklama yazarsanız çok iyi olur.

Konu Sahibi
Herkese iyi akşamlar. ekli dosyada İlk Tarih ve Sontarih Textboxlarına Tarih seçici eklemek istiyorum. Normal excell de tarih seçici var ve sorunsuz çalışıyor ancak buraya uygulayamadım yardımcı olursanız minnettar kalırım. şimdiden teşekkürler. Not: Asıl dosyama da Uyarlayacağım. açıklama yazarsanız çok iyi olur.
özür dilerim Dosya eklemeyi unutmuşum
Ekli dosyayı görüntüle 7579

Takvim simgelerine tıklayınca takvim açılır. Seçilen tarih textboxa ya

Ekli dosyalar

Üsdadım ben bunu beceremiyorum. ekli dosyaya uyarlayıp,Yüklemenizi rica etsem cokmu olurum.İstirham edierim.

Tarih kutucuklarına çift tıklayın. Açılan takvimden tarihi seçip Tamam butonuna basın.

Ekli dosyalar

Exceliniz 32 bit ise önceki konunuzda video ile anlattığım şekilde datepicker i uygulayabilirsiniz.2019 versiyon ve sonrası için 64 bit exceldede çalışıyor biliyorum ve sizinki 2021 idi galiba.
Yok excelin kendi datepicker olmayacaksa bir sürü userform ile yapılan takvimler var çeşif çeşit ve Dini ve resmi tatilleride gösteriyor bazıları.

Geri