• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Tarih Bazlı Özet Tablo Oluşturma

walterwhite

Yeni Üye
Aldığı beğeni
9
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhabalar,
Tarih ve saat karşılığında doldurduğum bazı bilgileri içeren bir dosya yapmak istiyorum.
Dönem seçtiğimde o tarihte o saatte yazdığım verinin gelmesini istiyorum. Destek rica ediyorum. Dosyayı ekledim bir yere kadar yapabildim.

Ekli dosyalar

Merhabalar,
Tarih ve saat karşılığında doldurduğum bazı bilgileri içeren bir dosya yapmak istiyorum.
Dönem seçtiğimde o tarihte o saatte yazdığım verinin gelmesini istiyorum. Destek rica ediyorum. Dosyayı ekledim bir yere kadar yapabildim.
dosyada bilgiler esksik değil mi. saat bilgisi nerden nereye gelecek ???

Merhabalar,
Deneyiniz

Ekli dosyalar

NİSAN sayfasında A sütunundaki 1 aylık tarih otomatik hale getirildi.
VERİ sayfasında (dolgu rengi yeşil olan) A2 hücresine siz başlangıç tarihini girdiğinizde 1 yıllık takvim otomatik hazırlanacak.
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkür ederim, şöyle olacak, üst tarafta liste olarak belirtilen dönem tarihteki ay seçtiğimizde yeni bir hücre alanıymış gibi doldurabileceğim boş sayfa açılmasını istiyorum, örnek nisan ayı için girdiğim veriler mayıs ı seçtğimde gelmesin fakat tek hücrede olsun herşey

Konu Sahibi
Rapor sayfasında nisan ayı için doldurduğum bilgiler mayıs veya farklı ay seçtiğimde gelmeyecek şekilde yeni bir boş hücre olmasını istiyorum, hangi ayda veri girildiyse o ayda kalmasını istiyorum.

Ekli dosyalar

üst tarafta liste olarak belirtilen dönem tarihteki ay seçtiğimizde yeni bir hücre alanıymış gibi doldurabileceğim boş sayfa açılmasını istiyorum, örnek nisan ayı için girdiğim veriler mayıs ı seçtğimde gelmesin fakat tek hücrede olsun herşey
Rapor sayfasında nisan ayı için doldurduğum bilgiler mayıs veya farklı ay seçtiğimde gelmeyecek şekilde yeni bir boş hücre olmasını istiyorum, hangi ayda veri girildiyse o ayda kalmasını istiyorum.
Bu mesajlarınızdan ben hiç bir şey anlamadım. Örnekleyerek anlatır mısın ?

Geri