• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tamamlanan projeye bir sayfa daha eklendi, kod yazılacak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Ergün

Yeni Üye
Aldığı beğeni
55
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhabalar. Daha önce tamamlanan dosyaya birde müşteri bazında dolan ton ve vagon adedi sayfası eklendi. Veriyi KKY DOLAN sayfasında H sütunundaki müşterilerin seçilen aya ve seçilen Kümülatif aya göre dolan vagon adedi ve tonunu getirecek.

Hocam kontrol eder misiniz? Temmuzun yanındaki 10 rakamının ne olduğunu bilmediğim için sağ tarafa işlem yapamadım.

Konu Sahibi
Sevgili hocam, öncelikle kolay gelsin.
Şunun yapılması gerek: birinci bölüme butondan değil de açılır pencereden hangi ay seçilirse o aya ait müşterilerin yüklemiş olduğu vagon adedi ve tonunu hizasındaki satıra getirecek,
İkinci bölüme de müşterilerin açılır pencereden seçilen aya kadar olan toplam yüklemiş oldukları vagon adedi ve tonunu toplayarak getirecek.

Dosyanın açılır penceresini düzenleyerek tekrar ekledim.

Hocam inceleyin de eksikler/yanlışlar varsa bildirin !

Çözüm
Konu Sahibi
Hocam, Açılır pencereler ayrı ayrı çalışacak,

Ay yazan yer seçilen ayın verilerini getirecek.

Sayı seçtiren yerde seçilen sayıya kadar olan aylık taşımayı toplayarak getirecek.

yapılan işte ay seçilince iki tarafada veri getiriyor ve sağ tarafta hep aynı veriyi getiriyor, yukarıda ifade ettğim gibi olacak

Konu Sahibi
önceki mesajda yazmıştım, "Madde Cinslerine Göre Dolan" sayfasında benzer kodlar var, sayfayı gizlemiştim. Bakarsanız

önceki mesajda yazmıştım, "Madde Cinslerine Göre Dolan" sayfasında benzer kodlar var, sayfayı gizlemiştim. Bakarsanız
Hocam #5 nolu mesajdaki dosyayı güncelledim. 2. bölüm için 5 yazıyorsa 2021/5 ve 2022/5 aya kadar olan toplamları getiriyor. 1. bölüm ise sadece o aya ait toplamları getiriyor.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri