• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tabloyu filtreleyince sıra numaralarının ardışık (1,2,3) kalmasını sağlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

kadirakin

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Windows 10 Google Chrome 152
Merhabalar, bir konuda desteğinize ihtiyacım var. Hazırladığım tabloda A sütununa 1'den 500'e kadar sıra numarası verdim. Ancak tablonun üstünden herhangi bir filtreleme yaptığımda (örneğin sadece 'Ankara' şubesini seçtiğimde) sıra numaraları 1, 4, 15, 22 diye gizlenen satırlara göre atlayarak gidiyor. Filtre ekranında sadece görünen satırların her zaman yukarıdan aşağıya düzenli bir şekilde 1, 2, 3, 4... diye sıralı listelenmesini nasıl sağlayabilirim? Teşekkür ederim

Çözüm
Merhabalar, bir konuda desteğinize ihtiyacım var. Hazırladığım tabloda A sütununa 1'den 500'e kadar sıra numarası verdim. Ancak tablonun üstünden herhangi bir filtreleme yaptığımda (örneğin sadece 'Ankara' şubesini seçtiğimde) sıra numaraları 1, 4, 15, 22 diye gizlenen satırlara göre atlayarak gidiyor. Filtre ekranında sadece görünen satırların her zaman yukarıdan aşağıya düzenli bir şekilde 1, 2, 3, 4... diye sıralı listelenmesini nasıl sağlayabilirim? Teşekkür ederim
A2 hücresine HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
yazınız aşağıya doğru çoğaltınız.
A2 hücresine HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
yazınız aşağıya doğru çoğaltınız.

Çözüm
Konu Sahibi
SNNAY hocam çok teşekkür ederim, elinize emeğinize sağlık. Formülü A2 hücresine yapıştırıp tablonun sonuna kadar çektim. Şehir filtresinden Ankara'yı da seçsem, İzmir'yi de seçsem gizlenen satırları pas geçip sadece ekranda kalanları harika bir şekilde 1, 2, 3... diye ardışık sıralıyor. Tam aradığım çözümdü, çok makbule geçti. Tekrar teşekkürler, iyi forumlar.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri