• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tablo Oluşturma Hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Erdogan34

Yeni Üye
Aldığı beğeni
23
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Merhabalar,

Ekte paylaşmış olduğum raporun sol tarafında bulunan tablodaki verileri sağ tarafta bulunan tablo şeklinde özetlemeye çalışmaktayım. İbrahim Görgülü hocam zahmet olmazsa özellikle sizinde bir bakabilmenizi rica edeceğim. Sizin yazdığınızı yorumlayabilmek benim açımdan daha rahat olmaktadır.

Saygılarımla.

Konu Sahibi
Öncelikle desteğiniz için çok teşekkür ederim. Aslında vba ile yapma amacım bu tablonun öncesine ve sonrasına başka bağlantılar ekleme isteğimden kaynaklanmaktadır. Tablo aslında özet tablo olarak hazırlandı. Ancak bu tabloyu hazırlama bilgisine sahip olmayanların kullanımı için yapma gayretindeyim.
Desteğiniz için teşekkür ederim.

Vba konusu beni aşar ancak formüllerle isterseniz Çoketopla konuyu çözer.

Konu Sahibi
tukayf desteğin için çok teşekkür ederim. Benimde en önemli amacım görerek öğrenmek bir sonraki seferde kendim yapabilmek.

Rica ederim konuyu vba kısmına açtığınızı fark etmedim o nedenle formülle cevap verdim. Umarım gönlünüzce olur kısa zamanda sizin de çözümlerinizi görürüz.

Konu Sahibi
Merhaba userx ,
Öncelikle emeğin için çok teşekkür ederim. İşime cidden çok yaradı. Tek handikap tabloda satır sayısı sürekli artmakta olduğundan satır sayısını sabitlemek sorunumu çözmüyordu ve firmaların sayısı da sürekli değişkenlik gösterdiğinden firma ismini de özetlemem gerekiyordu. Bu nedenle yazmış olduğunuz kodu daha önce öğrendiklerimle harmanlayarak kendime göre düzenledim. Şu an gayet iyi çalışıyor. Başkalarının da belki işine yarar diye son çalışmayı ekliyorum.
Tekrar çok teşekkür ederim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri