• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sütün başlıklarını yeni sayfaya yazdırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Yakup_Sasmaz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
8
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhabalar, günlük verileri girdiğim bir excel sayfası var. Buraya yeni tarihli veri girip kayıt ettiğimde hedef dosyada bu tarihte excel dosyası var mı tarayıp, yoksa excel dosyası oluşturup sutun başlıklarını yeni excel dosyasına yazdırmasını istiyorum.

Sorunum başlıkları sutunlara yazdıramamak. Başlıkları array alıp içine alıp sutun başlıklarına yazdırabiliriz diye bir mantıkla ilerledim. Başlıkları herhangi bir yerden almayacak, koda biz ekleyeceğiz. Başlık sayısı 47. Böyle bişey denedim ama olmadı.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Merhabalar, günlük verileri girdiğim bir excel sayfası var. Buraya yeni tarihli veri girip kayıt ettiğimde hedef dosyada bu tarihte excel dosyası var mı tarayıp, yoksa excel dosyası oluşturup sutun başlıklarını yeni excel dosyasına yazdırmasını istiyorum.

Sorunum başlıkları sutunlara yazdıramamak. Başlıkları array alıp içine alıp sutun başlıklarına yazdırabiliriz diye bir mantıkla ilerledim. Başlıkları herhangi bir yerden almayacak, koda biz ekleyeceğiz. Başlık sayısı 47. Böyle bişey denedim ama olmadı.

HTML:
Kod:

HTML:
Kod:
Dizi oluşturmuşsunuz fakat diziniz iki boyutlu değil yani dizi(satir, sutun) yapamazsınız.
Ayrıca; HTML:
Kod:
yukarıdaki kod sayfaya değil diziye veri almak için kullanılır.
HTML:
Kod:
Bu şekilde düzeltirseniz sanırım düzelecektir.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri