• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Stok Zimmet Hareket İşlemleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Local

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba ekteki dosyamda bir adet Zimmet Hareket sayfası bulunmakta ve 1 adet tablo tabloda zimmet kayıtları mevcut giriş kaydı olarak yani.Tabloya çift tıklayınca zimmetten çıkış adet textbox kısmına adet yazıp kaydet dediğimde Sayfa1 sayfasında yer alan Stok Zimmet Hareket işlemine kayıt yapması bu kaydı yaptığımda bir alt satıra geçmesi gerekiyor ve STOK ZİMMET HAREKETİ'ne ZİMMETE GİRİŞ İŞLEMİ yazması gerek ama ben çift tıklayıp çıkış işlemini yaptığımda kaydın üstüne yazıyor sadece çıkış işlemi hesaplamasını yapıyor .Çıkış işlemi için sayfamda kodda mevcuttur.Tabloya tıklayıp her çıkış işlemi yaptığımda alt satıra geçmesi gerekiyor.

Çözüm
Merhaba.
Heralde Excele Aktar butonuna tıklayınca Sayfa1 e aktaracaksınız.Öyle ise kodu alttaki ile değiştirin.
text_cýkýs bunlarıda düzenleyin ve kodda Türkçe karakterler kullanmayın sonra başınız ağrır.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Merhaba.
Heralde Excele Aktar butonuna tıklayınca Sayfa1 e aktaracaksınız.Öyle ise kodu alttaki ile değiştirin.
text_cýkýs bunlarıda düzenleyin ve kodda Türkçe karakterler kullanmayın sonra başınız ağrır.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Kod zaten sizin ben sadece sayfa adını değiştirdim.Ekteki kodda sayfa adı zaten yok idi.Birde else ve msgbox ekledim.
Tam olarak ne ne istiyorsunuz kısaca öz olarak adım adım anlatın.
Mesela tabloya tıklamsk nedir!!!!!!!
Mesela hangi userform!!!
Vs..........

Konu Sahibi
Bu sorunu hallettim.Teşekkürler .Bu arada Tablo Zimmet Hareket sayfasında altta yer alıyordu.

Bu arada Tablo Zimmet Hareket sayfasında altta yer alıyordu.
Rica ederizde ben daha tablo dediğinizi anlamadım.
Sayfa adımı ama sanmıyorum,Userform adı ise onuda sanmıyorum ama heralde ZimmetHareket Userformundaki Listtviewe tablo diyorsunuz.
Her neyse kolay gelsin.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri