• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Son Dolu Satırı Aktar

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
130
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
İyi günler;
Ekli örnek dosyada Veri Girişi sayfasında C24:K hücreleri arasında dolu olan satırları yuvarlak ağaç ölçü tutanağı sayfasında H24:P hücreleri arasına makro ile aktarabilir miyiz. Ayrıca her aktarılan satıra F24 hücresinden başlamak üzere sayı numarası ve Veri Girişi G19 hücresindeki tarihi ise H24 hücresinden başlamak üzere tarihi yazdırabilir miyiz. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Hocam güncelleme yaptığında her ikisini de güncellese. Hayır dedğimde ise hiç birine aktarma olmasa.
Örneğin 6.Nolu tespiti güncelediğimde hem beyan hemde yuvarlak ağaç ölçü sayfası güncellense

Konu Sahibi
Örneğin 6 Nolu Ölçü tespit aktardım. Güncelle dedğimde 6.Nolu Tespiti tekrar aktarıyor. Bir önceki akrarılanı silmesi gerekiyor.

Konu Sahibi
Hocam birde benim yuvarlak ağaç ölçü sayfasındaki biçimlendirmeyi bozuyor. Tabloları

Konu Sahibi
Yuvarlak ağaç ölçü sayfasına aktarırken devamlı ekleme yapıyor. Ben örneğin 1.Ölçü Tespiti veri girişinde 5 satır aktarma yapıyorum. Daha sonra bu aktarma işlemini 2 ye düşürüp aktar dediğimde yuvarlak ağaç ölçü sayfasındaki 1.Ölçüt Tespit kayıt günceleme 2 olması gerekirken ekleme yapıyor. Beyan kısmı düzeldi

Güncelleme işini sonraya bırakalım blokların yerinin belirlenmesi gerekiyor yeni veriler hangi satırdan giriliyor bu kontroller biraz zor görünüyor.
Bu şekilde işinizi görüyormu

Konu Sahibi
Farkındayım hocam sizi bayağı bir yordum. O şekilde idare etmeye çalışırım. Müsait olunca bakarsanız sevinirim.Saygılarımla .

Konu Sahibi
Hocam tam bu şekilde istediğim. Fakat bir yerde skıntı var o da çözülürse tamam. Şöyle örneğin 1 .tespit Kayıt yaptım. Daha sonra 2.tespit kayıt yaptım. Tekrar 1.Tespitte günceleme yaptığım zaman 2.Tespiti siliyor

Geri