• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Solver Ile Netten Brüt Hesaplama Kodu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seng

Yeni Üye
Aldığı beğeni
94
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese merhaba, ekteki dosyada netten brüt hesaplatıyorum kod ile ancak kodu calıştırdığımda sürekli ekranda çıkan solver sonucuna tamam demem gerekiyor, bunu nasıl çözebilirim yaklaşık 2000 satır ile işlem yapıyorum her seferinde tamam tıklamam gerekiyor.. Şimdiden teşekkürler deneme için 10 satırlık bir örnek ekledim..

Arkadaşlar herkese merhaba, ekteki dosyada netten brüt hesaplatıyorum kod ile ancak kodu calıştırdığımda sürekli ekranda çıkan solver sonucuna tamam demem gerekiyor, bunu nasıl çözebilirim yaklaşık 2000 satır ile işlem yapıyorum her seferinde tamam tıklamam gerekiyor.. Şimdiden teşekkürler deneme için 10 satırlık bir örnek ekledim..
örnek dosyanızı ekleyebilir misiniz?

Konu Sahibi
Hocam çok pardon yanlış dosyayı göndermişim net sayfası yok, güncelledim.

Deneyiniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Ben mali müşavirim, çok heyecanla dosyayı indirdim ve verdiğiniz kodları denedim ama ne yazık ki sonuçlar doğru çıkmıyor.

1644340922688.png

Tam resim üstüne denk geldi ama 18.747,03 rakamı bulunuyor brüt olarak.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
linkinden denedim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri