Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hemen bakıyorumUmarım istediğiniz gibidir...
ustam resimdeki oranlar gelmiyor örnek sayfa varya oradaki verilerin hepsini almıyorUmarım istediğiniz gibidir...
selenium nedir ne değildir ben anlamamki o kadar ustaaaExplorer yerine selenium de deneyin.
Bunu öğrenmenin yolu youtubeye sormak sanırım mantıklı geliyorselenium nedir ne değildir ben anlamamki o kadar ustaaa
yutuba sordum gogul amcayada sordum ben kokorec yapmasını bılıyom benımkafa onlara basmazkı hocamBunu öğrenmenin yolu youtubeye sormak sanırım mantıklı geliyor![]()
Bu internet sitelerden veri çekme benimde kafam basmıyor abey.Ama selenium kolay biraz.Ama chrome güncellenince selenium dtiver de güncellenmeli mecbur.Bu sıkıntısı var sadece.Ama dediğim gibi bir sürü örnek video var youtubede.yutuba sordum gogul amcayada sordum ben kokorec yapmasını bılıyom benımkafa onlara basmazkı hocam
Bu günaha bizde ortak olurmuyuz abeybendede iddaa hastalıgı var
çok teşekürler ustam sağol genedeBu günaha bizde ortak olurmuyuz abey
Bende diyorum iddia ile kokoreçin ne alakası var
Normalde başka forumlarada üyeydim orda kumar olaylarına cevap verilmiyordu forum kuralıymış öyle biliyorum ama yinede cevaplayan oluyordu.Belki burda öyle kural olmayıp çözenler olur.Önceden sizin konuları inceliyordum açıkçası karışık geldiği için sonraki kınulara bakmıyordum vede dediğiniz iddia dan dolayı vs...Burda selenium geçince yazmış bulumdum
Abey dediğim gibi sadece selenium bilmekte yetmiyor html felanda lazım.Kısaca ne çok zor nede çok kolay bu internet işleri.