• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sıfırdan Farklı Olanları Değer Olarak Kopyala

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
125
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhabalar;
Ekli örnek dosyada değerler sayfasındaki butona bastığımızda Liste sayfasındaki A1:M1000 hücre aralığındaki verileri A sütunundaki sıfır olan satırlar atlayıp diğer tüm satırları sadece değer olarak sırası ile kopyalayıp , Değerler sayfasındaki S2 hücresindeki isimle masa üstüne yeni bir dosya ve Liste isminde sayfa olarak kaydedebilir miyiz Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Merhaba

Anladığım kadarı ile dosyanızı oluşturdum.

Bilgisayarınızın performansına göre listenin hazırlanması biraz zaman alabilir. Kontrol edebilirsiniz.

Oluşan dosyanın önizlemesi:

1618391786746.png

Eklenen kodlar:
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Merhaba

Anladığım kadarı ile dosyanızı oluşturdum.

Bilgisayarınızın performansına göre listenin hazırlanması biraz zaman alabilir. Kontrol edebilirsiniz.

Oluşan dosyanın önizlemesi:

1618391786746.png

Eklenen kodlar:
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Son düzenleme:
Çözüm
Bir alternatif de benden olsun.

Konu Sahibi
Sayın Ahmet bey yardımınız için çok teşekkür ederim. Şöyle bir sıkıntı var. Dosyamda Değerler sayfasından liste sayfasına veri bağlantım vardı. O gitmiş .Çünkü değerler sayfasından veri girdiğim zaman liste sayfasına bağ yöntem ile veri girişi yapmam gerekli.

Dosyayı güncelledim. Tekrar indirip kontrol eder misiniz?

Sayın @Hsn55 forumumuza hosgeldiniz.
#3 nolu mesajdaki dosyaya güncelledim.
verim yüzdesi dosyasının bulunduğu klasöre yeni dosyanızı kaydedip, kapatır.
aynı dosyadan varsa değiştirir.

Bir çalışma da ben paylaşayım :)

Bu da alternatif olsun. Sadece 0 değil herhangi bir sayıyı filtre edip aktarabilirsiniz.
Kolay gelsin.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri