• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Seçili Alanı Ön İzle ve Yazdır

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
127
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
İyi akşamlar
Ekli dosyada ana sayfa üzerindeki ön izle ve yazdır butonu ile bordro sayfasındaki son satıra kadar olan verileri ön izle ve yazdırma işlemi yapabilir miyiz.
Yazdırma işlemi yapmadan önce yazdırma işlemi yapmak istiyor musunuz evet/hayır seçeneği olabilir mi.

Çözüm
Bu iki buton için birer prosedür yazdım. Yazdır komutunda Yazdır dialogunu çağırdım. Yazdır dialogu Önizleme seçeneğini de barındırdığı için Önizleme gerek olmayabilir. Siz değerlendirirsiniz. Önizleme için yazdığım kod klavye Ctrl+P kombinasyonu kullanarak gösterildi. Eğer bu nedenle ondan bir problem yaşarsanız yazarsınız.
Konu Sahibi
İyi akşamlar;
Dosyada güncelleme yaptım. 2 mesajımdaki dosyada ana sayfa üzerinde Listbox1 üzerindeki seçmiş olduğumuz sayfanın en son satıra kadar olan verileri yazdırıp ön izleme yaptırabilir miyiz. Yazdırma işlemi yapmadan önce yazdırma işlemi yapmak istiyor musunuz evet/hayır seçeneği olabilir mi.

Bu iki buton için birer prosedür yazdım. Yazdır komutunda Yazdır dialogunu çağırdım. Yazdır dialogu Önizleme seçeneğini de barındırdığı için Önizleme gerek olmayabilir. Siz değerlendirirsiniz. Önizleme için yazdığım kod klavye Ctrl+P kombinasyonu kullanarak gösterildi. Eğer bu nedenle ondan bir problem yaşarsanız yazarsınız.

Çözüm
Konu Sahibi
Engin bey teşekkür ederim ilginiz için. Yapmış olduğunuz kod 1.mesjımı karşılıyor. 2. Mesajdaki konuya destek olabilirseniz sevinirim

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri