• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Seçilen Veriye Atama Yapma İşlemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mcexrem

Gold Üye
Aldığı beğeni
132
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhabalar üstadlar,

Dosyamın TEKLİF sayfasında Veri Doğrulama ile DATA sayfasından veri çekiyorum. Bazı verilere aynı listeden atama yapmak istiyorum. Örneğin 4mm Low-e 6000*3210 seçtiğimde alt satırına 4mm DC 6000*3210 (Kapak) verisini otomatik seçmesini istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Nasıl yapıldığını da görmem mümkün olursa diğerlerinde kendim yapmak isterim.

Çözüm
kriterler_Modul adında modül ekledim resimdeki gibi.
Ve array yazan yere eklemeler yapabilirsiniz önekteki gibi.Ne eklenirse o seçilirse çalışır.
Yada bir sayfa ekleyip orda kriterler eklerseniz ona göre kodu ayarlamanız gerekecek.

İlgili kodda alttaki gibi değişecek.
HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

1.png
Konu Sahibi
Refaz hocam teşekkür ederim, kod çalıştı ancak;

tüm ürünlerde alta veriyi ekliyor. Bizim belirlediğimiz üründe yapması mümkün müdür, yani bir kriter yapabilir miyiz?

kriterler_Modul adında modül ekledim resimdeki gibi.
Ve array yazan yere eklemeler yapabilirsiniz önekteki gibi.Ne eklenirse o seçilirse çalışır.
Yada bir sayfa ekleyip orda kriterler eklerseniz ona göre kodu ayarlamanız gerekecek.

İlgili kodda alttaki gibi değişecek.
HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

1.png

Son düzenleme:
Çözüm
Konu Sahibi
Günaydınlar hocam,

teşekkür ederim gerekli sütunları koda ekleyip kullanıyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri