• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfamda temizleme işlemi yapmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Gold Üye
Aldığı beğeni
58
Excel V
Office 2013 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Selamun Aleyküm Dostlarım Ekte Bulunan Sayfamda Hisse sayfasının İceriğini Temizlemek İstiyorum. İçeriği silinecek aralik A2 DEN baslayıp R 1400 E sayfanın içeriği temizlemek istiyorum kullanıcı sayfayı Temizlemek İstediğinde Kullanıcıya şifre sorsun (khv2024) olacak şekilde kullanıcıya mesaj versin Kullanıcı şifreyi (khv2024) bu şifreyi girerek Sayfayı İceriğini temizleyiyecek. Eger bakma imkanınız varsa verileri Güncelleme Makrosunda kullaniciya Güncelleme yapılmisdir uyarı mesajı olması gerekıyor. sayfamda sayfa koruma sifresi olabilir (sifre:durusu)

sayfa.Range("A2:H1400, J2:R1400").ClearContents ile A2:H1400 aralığını ve J2:R1400 aralığını temizlediğinden I sütunu hariç tutulmuş.
Bu sütunu da temizlemek istiyorsanız sayfa.Range("A2:R1400").ClearContents olarak değiştirin.

Konu Sahibi
Eger bakma imkanınız varsa verileri Güncelleme Makrosunda kullaniciya Güncelleme yapılmisdir uyarı mesajı olması gerekıyor. sayfamda sayfa koruma sifresi olabilir (sifre:durusu) bu kısıma bakabilırmisiniz frame forum user 2 de 3 framede bulunan verileri güncelle ile ılgili

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Hisse sayfsasındaki üstteki kod yerine alttaki kod yazın.
HTML:
C#:

2.Mesajdaki temizleme kodunuda alttakiile değiştirin.
HTML:
C#:

6.Messajınız içinde yeni konu açın öncedende size defalarca yazdığımız gibi hocam konu içinde başka konular sormayın mesaj çoğalıp konu dağılıyor diye.

sayın pitchoute zamanı yok diye kodları ekledim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri