• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfama Koruma koyma ve kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
33
Excel V
Office 2013 TR
Konuyu Başlatan
Selamun Aleykum dostlarım yıne sizlerden yardım talep ediyoruz userform2 de bulunan hısse bul sadece hisse bul listbox sadece listeye isme bakmak için kullanıyoruz burada yapmak istediğim olayı diğer sayfalarda uyguladım çalışıyor Fakat Hisse bul düğmesinde yerini bulamadığım için sorunu çözemedim olay su:Hisse bul dügmesine tıkladıgımda hisse sayfasındakı sayfa korumasını (durusu) kaldırıyor ve Listbok kapat dediğimizde hisse sayfasına tekrar sayfa koruması aktif etmek İstıyoruz

Ekli dosyalar

• 2-GÜNCELLEMİS EN SON KAYA ÇİFTLĞİ KURBAN SATIS PROGRAMI - Kopya - Kopya.xlsm
    801.5 KB · Gösterim: 3
Çözüm
Sayın hocam resimdeki gibi true olacak.
Sonra tekrar oynamayın ayarlarla belki başkası yada bende yapmış olabilirim bilmiyorum ama testlerim sonucu bundanmış.

1.png
Selamun Aleykum Hocam userfom2 bulunan gif eklıyorum
Aleyküm selem hocam.
Bayağı denedim ama protect oluncada tık yok ama dediğim kod olacak her durumda.
Bence Hisse sayfasında bir sıkıntı var ama çözemedim şimdilik.Belki yeni sayfa ekleyip hisse sayfasındaki bilgileri oraya kopyalayıp hisse adını verip eski hisse sayfasını silince düzelir.
Başka sayfayı korumak için deneyince çalışıyor.

Hocam sizin destekleri izle buruya geldik bu işi cozersek güzel bir bir program yapmış oluruz

Denemek için gifteki gibi denedim koruyor ama ne hikmetse userformdaki yerden korumuyor neyse bakalım abey.

1.gif

Geçici olarak Userform2 deki Private Sub CommandButton6_Click() kodundaki UserForm1.Show olanı alttaki gibi yapın.Yani sonuna boşluk ve sıfır ekleyin.

Her iki userform yani1 ve 2 olan kapanışta birbirini etkiliyor nedense.
Dediğimi uygularsanız dikkat etmelisiniz userform1 açıkken userform2 de sçilebiliyor yani userform2 den işlemler yapabilirsiniz ama yapmamanız gerek.
Başka çözüm bulunursa eklerim.

UserForm1.Show 0

Sayın hocam resimdeki gibi true olacak.
Sonra tekrar oynamayın ayarlarla belki başkası yada bende yapmış olabilirim bilmiyorum ama testlerim sonucu bundanmış.

1.png

Ekli dosyalar

• 2-1 GÜNCELLEMİS EN SON KAYA ÇİFTLĞİ KURBAN SATIS PROGRAMI - .xlsm
    795.8 KB · Gösterim: 4
Çözüm
hocam Sizlerden ALLAH razı olsun hakkınızın helal edin sag olun tesekkurler

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri