• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfama guncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Gold Üye
Aldığı beğeni
58
Excel V
Office 2013 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Selamun Aleyküm saygı deger Dostlarım sayfama vido gif goruldugü üzere frame 3 üzernde güncelem ıkono mevcut benim yapmak istediğim islem ad veya telefonla arama yaptıkdan sonra tetx box lara gelen verilerin tümünu veya bir kacını degistırdiğimde güncelleme yapmasını istıyoruz video gifi ekte sunulmustur(Verileri Güncelleme)

Konu Sahibi
ıSelamun Aleyküm Refaz Hocam öncelikle tesekkur ederiz bizim yapmak istediğimiz olay söyle
Ali diye vatantaş bize geldi hisse fiyatı 7.000 olan havanı ali ye sattık ve hissedarı kaydettik ve daha sonra ali bize tekrar gelerek bize 3,500 tl odedi ve biz arama textbox girdik ve Ali nın bilgileri textbox lara geldi biz odemeler kısmında bulunan 1 taksıt in textbox 3,500 tl aldıgimizi yazarak kullanıcı bir sey yapmadan 1 taksıt fiyatı otomatık olarak toplam odeme yerine yazması gerekmekdir. eger ali daha sonra gelerek 2 taksıtı odediğinde toplam para odeme kısmına yazılacak bakıye kısmı ise hisse fıyatından -toplam odenen kısım cıkacak ve bakıye bulunacak
bu arada 1 taksit odemesi hisse sayfasında K sutununda, 2 taksit odemesi hisse sayfası M sutununda ,Toplam ödeme hisse sayfası O ,Sutununda Bakıye ise hisse sayfası sutununda p sutnuna yazılaçak
eger Alinin ödemesi varsa Ali nin odemeleri dahil textbox lara geldiğini varsayalıim ve Alinin odemelerine güncelleme tüm bilgilere ve ödemelere yaptğimiz degisıklikli guncelleme yaptıgımızda HİSSE sayfasında bulunan ilgili alanlarında güncellemesi gerekmekdir.
ALLAH 'emanet olunuz.

Sayın hocamn ben düzeltiyorum siz bozuyorsunuz :)
Örneğin ben alttaki kodda cells yazan yerlerin başına nokta ekliyorum siz kadırıyorsunuz.

Kodları ayarlayıp ekleyeceğim.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Sayın hocam bir sürü ayarlamalar yaptım.
Sonra konu açarsınız mesela Tutar ,taksit gibi fiyat yazılan yerlere sadece sayı girme olayı gibi eğer yanlışlıkla harfe vs.. tıklayınca hata vermemesi için.
Neyse dosyayı deneyin olmayan yer varsa düzelteyim.

Konu Sahibi
Selamun Aleyküm verilere Güncelleme yaparken hisse fiyatlarında yanı guncelleme olmasi gerekiyor TextBox3 deki fiyat ve hisse sayfasındaki j Sutunundakı deger güncelleme olmasi gerekiyor.

Konu Sahibi
Olması gerekiyorsa yabalirsiniz nasil bir değişiklik kurban bilgiler sayfası koruma şifresi (durusu)

Olması gerekiyorsa yabalirsiniz
Siz karar vereceksizin ben ne bileyim hocam.
Bence ordanda değişmesi gerek diye düşünüyorum ayrıca bir kişinin aynı küpedeki hisse bedeli değişrse mantıken diğer kişierinkide değişmeli diye düşünüyorum ve bilmiyorum ne düşünüyorsunuz.

illede hisse bedeli değişecekse zaten kod altta ve oraya J sütunu için kod eklersiniz ve bence yapabilirsiniz.

HTML:
C++:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Konu çok fazla uzadığı için kapattım hocam.Yeni konu açabilirsiniz hata vs... varsa.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri