• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfalara özel verileri tek formda kayıt edip veri çekme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

sqoist

Yeni Üye
Aldığı beğeni
5
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar konuyu da doğru mu açtım bilmiyorum ama şunu yapmak istiyorum,

Uygunsuzluk girdiğimde ana UYGUNSUZLUK sayfasından alana göre dağıtılan uygunsuzlukları o alan sayfasında örnek olarak S5A sayfasında yapmaya çalıştığım bir Çöz userformu var userform açıldığından sıra numarasındakı numara yazıldıktan sonra karısındaki verileri diğer textbox ve combobox lara alanlara göre çekip uygunsuzluk açıklamasını yazdıktan sonra bu işlemin öncelikle ÇÖZÜM sayfasına sütün bilgileri ile kaydedilmesini istiyorum. Mümkün müdür acaba.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Kullanıcı Yusuf
şifre 885500

Çözüm
Merhaba.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
satırlarının yerine
HTML:
Kod:
yazarsanız aktif olan sayfada işlem yapar.

Bu işinizi görmüyorsa, konu ile ilgili biraz detay verin ne yapmak istediğiniz anlaşılmıyor.
Paylaştığınız dosyada tüm sayfalar boş, biraz örnek veri de ekleyin, olmasını istediğiniz şekli de gösterin.
Konu Sahibi
HTML:
Kod:

Konuyu böyle ben çözdüm ama sadece bir sayfada uygulayabiliyorum , bu kodu tüm çalışma kitabına nasıl uyarlayabilirim acaba.

Merhaba.
HTML:
Kod:
satırlarının yerine
HTML:
Kod:
yazarsanız aktif olan sayfada işlem yapar.

Bu işinizi görmüyorsa, konu ile ilgili biraz detay verin ne yapmak istediğiniz anlaşılmıyor.
Paylaştığınız dosyada tüm sayfalar boş, biraz örnek veri de ekleyin, olmasını istediğiniz şekli de gösterin.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri