BERKBABA44
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 73
- Excel V
- Office 2019 TR
Konu Sahibi
Hayırlı Akşamlar
Aynı konuyu bir kere daha sormuştum. ilk sorduğum da sadece son ödemelerin bilgilerini istemiştim.
Bu sefer kümülatif olarak aktarılması ve sayfada görünmesi gerektiği istenince tekrar yardımınıza ihtiyacım oldu.
Yapılan İşler Listesi sayfasında açıklamasını izah etmeye çalıştım.
Sizlerden ricam şu:
Ek dosyanın userformunda ÖDEME sekmesinde Listbox1, Listbox2, Listbox3 ve Listbox4 de yapılan seçime göre ARŞİV sayfasının AA : AW aralığına seçilen kişiye ait veriler aktarılıyor. Bu aktarılan bilgilerden Yeşil Defter ve Yapılan İşler Listesi sayfasına gerekli verileri satır satır kümülatifli olarak aktarmak istiyorum.
Yeşil Defter sayfasına son ödemeye göre aktarıyor. Tüm ödemeleri aktaramadım.
Aynı konuyu bir kere daha sormuştum. ilk sorduğum da sadece son ödemelerin bilgilerini istemiştim.
Bu sefer kümülatif olarak aktarılması ve sayfada görünmesi gerektiği istenince tekrar yardımınıza ihtiyacım oldu.
Yapılan İşler Listesi sayfasında açıklamasını izah etmeye çalıştım.
Sizlerden ricam şu:
Ek dosyanın userformunda ÖDEME sekmesinde Listbox1, Listbox2, Listbox3 ve Listbox4 de yapılan seçime göre ARŞİV sayfasının AA : AW aralığına seçilen kişiye ait veriler aktarılıyor. Bu aktarılan bilgilerden Yeşil Defter ve Yapılan İşler Listesi sayfasına gerekli verileri satır satır kümülatifli olarak aktarmak istiyorum.
Yeşil Defter sayfasına son ödemeye göre aktarıyor. Tüm ödemeleri aktaramadım.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.