Herkese selamlar arkadaşlar Macro ile yapmak istediğim şey Data Hazırlık sayfasını kullanıcı dolduruyor kullanıcının doldurduğu İşyeri İşlem kodu İşlem Tanımı başlıklarının altı genelde yanlış oluyor bende bu işlem yanlış olmasın diye 2 sayfa hazırladım doğru verileri içeren 2 sayfa macrodan istediğim şey kullanıcının verilerini kontrol etsin yanlış olan verileri kırmızıya boyasın ve işin sonunda kullanıcıya işte
Hatalı İşyeri : 0
Hatalı İşlem kodu : 0
Hatalı İşlem Tanımı : 0
Hatalı işlemler kırmızıya boyandı lütfen kontrol ederek tekrar çalıştırın die bi Message box göstersin istedim sabahtan beri bununla uğraşıyorum
uğraştığım kod aşağıdaki gibidir Kodun yanlış olduğunu düşünüyorsanız değiştirebilirsiniz VBAda yeniyim elimden geldiğince yapmaya çalıştım
Hatalı İşyeri : 0
Hatalı İşlem kodu : 0
Hatalı İşlem Tanımı : 0
Hatalı işlemler kırmızıya boyandı lütfen kontrol ederek tekrar çalıştırın die bi Message box göstersin istedim sabahtan beri bununla uğraşıyorum
uğraştığım kod aşağıdaki gibidir Kodun yanlış olduğunu düşünüyorsanız değiştirebilirsiniz VBAda yeniyim elimden geldiğince yapmaya çalıştım
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.