• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfalar arası Veri Aktarımında Hedef Düzeltme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mcexrem

Gold Üye
Aldığı beğeni
132
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhabalar üstadlar,

Dosyamın TEKLİF sayfasından SATIN ALMA sayfasına TeklifiAktar makrosu ile verileri aktarmaktayım ancak aktarma yaparken ve silme makrosunda TEKLİF sayfası 7. satırdan itibaren tüm sütunu silmektedir ve aktarmaktadır. Aktarma ve silme işlemini Teklif sayfası 14. satır dahil olacak şekilde sınırlandırabilir miyiz yani sadece 7 ve 14. satırlarda işlem yapacaktır.

Biraz değiştirmeye çalıştım ama başarılı olmadı :(

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Konu Sahibi
Yardımınız ve sabrınız için çok teşekkür ederim Sn. userx hocam,

TEKLİF sayfası 18 ve sonrasına veri yazınca aktarma işleminde bahsettiğim gibi gereksiz aktarma yapıyor.

Allah razı olsun ellerinize sağlık.

Konu Sahibi
tekrardan merhabalar üstadlar,

konuyu bildiğiniz ve makroyu siz yazdığınız için yeni konu açmadım. Sayfamda yapılan değişiklikler nedeniyle TEKLİF sayfasındaki verileri SATIN ALMA dosyasına aktarmada sütun ve satır yerleri değiştiği için kodu revize etmenizi rica edeceğim.

Şöyle ki; daha öncesinde aktarılması gereken firmanın verileri kırmızı dolgu yapılarak aktarılıyordu şimdi renk seçimi yapmadan seçili olan hücredeki yani mause ile seçtiğimiz firmanın verilerini SATIN ALMA sayfasına aktarmasını talep ediyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri