• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfadaki Verileri Arşive Aktarma Hakkı.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

xmenx

Gold Üye
Aldığı beğeni
45
Excel V
Office 2016 TR
Gold Bitiş
4 Kasım 2025
Konu Sahibi
Selamlar herkese,
tekrardan yardımınıza ihtiyacım var bu site sayesinde ve yardımcı olan ustalar sayesinde işimizi görüyoruz çok teşekkür ediyorum onlara.

Sorum ve yapmak istediğim puantaj sayfasındaki verileri personel tc bakarak arşiv sayfasına aktarması h6 ile al6 tarihlere bakarak arşivdeki E2 tarihler kısmına aktarması ve eğer puantaj kısmında değişen varsa arşive kontrol ederek değişen aktarması

2. yapmak istediğim üstadlar arşiv sayfasından rapor çıkarmak aylık personeller kaç gün kaç çalışmış kaç gün rapor almış gibi toplamını almak
şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Sayın xmenx örnek dosyanız ektedir.
Kolay gelsin..

Konu Sahibi
ibrahim bey elinize sağlık kod cok iyi çalışıyor görevini yerine getiriyor. raporlama içinde. çözümünüz varmıdır

kontrol ediniz...

Konu Sahibi
hocam elinize sağlık istediğim gibi oldu valla hakkınız ödenmez sadece rappru ayrı makro şekilde yapsrsanız yada sayfa aktfi olunca çalışsa olurmu

hocam elinize sağlık istediğim gibi oldu valla hakkınız ödenmez sadece rappru ayrı makro şekilde yapsrsanız yada sayfa aktfi olunca çalışsa olurmu
Lütfen yanlış anlamayın ama tam olarak ne demek isteğinizi anlamadım.

Anladığım kadarıyla sorunuzun cevabı bu diye düşünüyorum. Personel Özet rapor macrolu değil formüllü Arşiv sayfasında değer varsa hesaplıyor.
Farklı bir durumu anlatıyorsanız lütfen yazın yardımcı olmaya çalışayım.

Konu Sahibi
Hocam k.bakmayın formüllüymüş evet ozaman hiç sıkıntı yok elinize sağlık. Sadece hocam arşiv sayfasındaki 2022 yılı bütün günleri sizin yaptıgınız gibi üst tarafa da gün isimleri ve tarihleri yazsa makro ile olurmu çünkü silinirse falan otomatik gelmesi için

Kolay gelsin...

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri