• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfada Alt Toplam Varsa kaldır

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

bulentkars

Yeni Üye
Aldığı beğeni
104
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhaba;

Bir klasör altında birden fazla excel çalışm akitabım var,
Yapmak istediğim;
Sayfada Alttoplam varsa kaldırmak istiyorum, yoksa işlem yapmasın.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Çözüm
Merhabalar, bir klasör içinde bulunan birden fazla Excel dosyasını otomatik olarak işlemek ve her bir sayfada "Alttoplam" içeren satırları kaldırmak istiyorsunuz, doğru anladım değil mi? Eğer öyleyse, lütfen klasörün yedeğini alarak şu makroyu dener misiniz;

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Sayın bulentkars,
Alttoplam'ı kaldırmak kolay. Sil gitsin. O kadar. Yoksa işlem yapmasın demişsin ya, yoksa zaten işlem yapmaz ki... :D
Ha bir de örnek dosya gönderir misin ?

Merhabalar, bir klasör içinde bulunan birden fazla Excel dosyasını otomatik olarak işlemek ve her bir sayfada "Alttoplam" içeren satırları kaldırmak istiyorsunuz, doğru anladım değil mi? Eğer öyleyse, lütfen klasörün yedeğini alarak şu makroyu dener misiniz;

HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi

HTML:
Kod:
Çok Teşekkürler. Elinize sağlık.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri