• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfa1'den veri alirken oradan silip alma hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

salanar

Yeni Üye
Aldığı beğeni
68
Excel V
Office 2007 TR
Konu Sahibi
Merhaba

Ben bir Userform oluşturdum. Çekmek istediğim verileri Userform içindeki comboboxa vs çekiyorum.

Kayıt ekranında butona tıklayıp kayıt ettirmek istediğimde Sayfa1'in B ve C sutunundaki değerleri Sayfa1'den silip SayacTablosu adlı sayfanın en alttaki boş kısmına eklemesi gerekiyor. Excel içnde detaylı anlaşılabilir açıklama yaptım.

Desteğinizi rica ederim.

Merhaba

Ben bir Userform oluşturdum. Çekmek istediğim verileri Userform içindeki comboboxa vs çekiyorum.

Kayıt ekranında butona tıklayıp kayıt ettirmek istediğimde Sayfa1'in B ve C sutunundaki değerleri Sayfa1'den silip SayacTablosu adlı sayfanın en alttaki boş kısmına eklemesi gerekiyor. Excel içnde detaylı anlaşılabilir açıklama yaptım.

Desteğinizi rica ederim.
Deneyiniz

Konu Sahibi
Elinize sağlık hocam olmuş, fakat combobox'daki boş değerlerde listede geliyor ya onu nasıl halledebilirim?

Konu Sahibi
Birde kayıt işlemi gerçekleştirirken, aldığı no B sutununda daha önce varsa kayıt yapmamak üzere uyarı verebilir mi? Bu numara zaten mevcut diye B sutunundaki değer için

Birde kayıt işlemi gerçekleştirirken, aldığı no B sutununda daha önce varsa kayıt yapmamak üzere uyarı verebilir mi? Bu numara zaten mevcut diye B sutunundaki değer için
istediğiniz eklemeleri yaptım. inidirip kontrol ediniz.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri