Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aranacak sayfa ve Gösterilecek Sütunlar ile ilgili düzenleme yaptım incele dönüş yap.Aranacak Bilgi kısmında hangi sütundaki bilgiyi arayacaksın o belli değil.
İstenilen bilgileri sayfada açıkladım. Bütün bilgiler yazmaktadır.Aranacak sayfa ve Gösterilecek Sütunlar ile ilgili düzenleme yaptım incele dönüş yap.Aranacak Bilgi kısmında hangi sütundaki bilgiyi arayacaksın o belli değil.
Yusuf bey sutunlardaki başlıklar değişkenlik gösterdiği için sadece sütun başlıklarınından seçim yapılmalı.. A sütünü, B sütünü.... Şeklinde seçim yapılmalı.Sayfa içindeki başlık isimlerini sütunlar sayfasına eklememiz lazım onun için kullanılan tüm başlıkları bildirmen lazım.
Başlıklar sabit olmadığı için sütun seçmek en doğrusu olacaktır.O şekilde sütun içindeki hücreyi bulamayız başlık lazım.
Yusuf bey, kullanmakta olduğumuz bir kaç sayfayı örnek olarak ekledim. Eklediğim sayfalardan arama yapmak, bulunanı ve bulunmayanı farklı renklerde boyayarak verileri belirlemek istiyorum. Ekte olan sayfa en son çalışma yaptığınız çalışmaya eklenmiştir.A,B,C olarak yeni başlık ekledim senin dediğin şekilde ancak böyle olur incele.
yusuf bey kontrol ettiğimde bu şekilde hata vermekte.Bu hali ile inceleyin.
Yusuf bey bulunan verilerde sadece ilk seçimi boyama yapıyor ve veriye gidiyor. aynı isimdeki veriler sıralandığında seçtiklerimizin hücresine gitmiyor ve boyamıyor.Aranan kelimeyi eksiksiz yamalısınız eksik yazarsanız kelimeyi listeler ancak hücreye gitmez ve boyamaz.