• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Satır Eklerken Formüllerin Kopyalanması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Yasar PİSKİN

Yeni Üye
Aldığı beğeni
107
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
C Sütununa veri girildikten B4:O4 arasında kenarlık oluşturarak veri girilen satırdan sonra satır eklerken, F:O ve V:AF hücreleri arasındaki formül içeren hücrelerdeki formülleri bir alt satıra kopyalayan mevcut kodun B sütunundaki formülleri de satır eklenirken kopyalayacak şekilde iyileştirilmesi için yardımlarınızı rica ediyorum.

Çözüm
Range("F" & Son - 1 & ":O" & Son - 1).Copy: Range("F" & Son & ":O" & Son).PasteSpecial Paste:=xlPasteFormulas
Range("V" & Son - 1 & ":AF" & Son - 1).Copy: Range("V" & Son & ":AF" & Son).PasteSpecial Paste:=xlPasteFormulas
Range("B" & Son-1).Copy: Range("B" & Son).PasteSpecial Paste:=xlPasteFormulas

ilk 2 kod sizin dosyanızdaki kodlar. 3 satırı ekledim.
Dosyanız ekte. Kolay gelsin.
Range("F" & Son - 1 & ":O" & Son - 1).Copy: Range("F" & Son & ":O" & Son).PasteSpecial Paste:=xlPasteFormulas
Range("V" & Son - 1 & ":AF" & Son - 1).Copy: Range("V" & Son & ":AF" & Son).PasteSpecial Paste:=xlPasteFormulas
Range("B" & Son-1).Copy: Range("B" & Son).PasteSpecial Paste:=xlPasteFormulas

ilk 2 kod sizin dosyanızdaki kodlar. 3 satırı ekledim.
Dosyanız ekte. Kolay gelsin.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri