Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Hocam E2 satırı deği F satırı olacaktı yanlış yazdınız galiba ama F yapınca da olmadı anlamadım büyük ihtimal ben beceremiyorum acemiyim kusura bakmayın
Hocam sizin formülü yazdığım zaman en üst satırda eksi yaptı doğru fakat ben onu tüm sütuna uygulamak istiyorum onu uygulayamadım. Örnek bir dosya yüklüyorum ordan isterseniz uygulamalı gösterirseniz çok memnun olurum.
Evet hocam çalışıyor. Bunu direk ayrı bir sütun değil de F sütunundaki sayıları negatife çevirme imkanımız var mıdır acabakontrol edermisiniz
örnek dosyanız varsa göndermeniz durumunuda daha hızlı sonuca ulaşabilirsiniz (kişisel veri ve bilgi olmadan)
Hayır hocam veri ile gelmiyor. Şöyle söyleyeyim. Hesap ekstremi excele kopyala yapıştır yapıyorum. F sütunundaki sayıları C sütunundaki satış kelimesine göre negatif yapmak istiyordum. Eğer olmuyor ayrı bir sütun açmam gerekiyor ise o da işimi görür tabi kiF sütununa veri formül ile geliyor ise formüllü çözüm olur,
Ancak elle veri giriyorsanız sonuç için başka bir sütun kullanılmalı yada makrolu çözüm gerekir.
örnek dosya göndermeniz mümkün ise daha anlaşılır olur sanırımHayır hocam veri ile gelmiyor. Şöyle söyleyeyim. Hesap ekstremi excele kopyala yapıştır yapıyorum. F sütunundaki sayıları C sütunundaki satış kelimesine göre negatif yapmak istiyordum. Eğer olmuyor ayrı bir sütun açmam gerekiyor ise o da işimi görür tabi ki
Tabi hocam yükleyeyim. Burada F sütunundaki sayıları direk negatif yapabilir miyiz sütun değiştirmedenörnek dosya göndermeniz mümkün ise daha anlaşılır olur sanırım
Üstadım süpersiniz. Tam olarak istediğim buydu. Yürekten teşekkürlerimi sunuyorumkontrol edermisiniz