• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü run time error 6 ,bölme işlemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

username

Yeni Üye
Aldığı beğeni
7
Excel V
Office 2007 TR
Konu Sahibi
kolay gelsin ben run time error hatası alıyorum ortalama alırken ilk kaydettiğim müşteri ekranında bir hücre 0 daha kaydettikten sonra anasayfaya döndüğümde bölme işlemi gerçekleştiremiyor 0 a bölemiyor veri girilirse sorun oılmuyor bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Şeklinde sorununuzu giderir. Deneyiniz

Hayır.başa ekleyin yeter

birşey daha soracam ana ekranda sol tarafda cari kodlar alt alta oradaki hücreyi tıkladığımızda ilgili sayfaya nasıl gideriz yani dinamik sekilde yapmak istesek her müşteri eklendiğinde
Deneyiniz

birşey daha soracam ana ekranda sol tarafda cari kodlar alt alta oradaki hücreyi tıkladığımızda ilgili sayfaya nasıl gideriz yani dinamik sekilde yapmak istesek her müşteri eklendiğinde
Sayfanın kod bölümüne yapıştırıp deneyin:

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
birde orda cari sil işlemini nasıl yapabiliriz onu da ana sayfadaki solda üstte bir düğmeye atayabilirmiyiz son olarakda extre sayfasında yazdırma butonu yapıp bastıgımızda yazdır dediğimizde anasayfa ve yazdır butonları sayfada yazdırılmasın on izlemede gözukuyor

birde orda cari sil işlemini nasıl yapabiliriz onu da ana sayfadaki solda üstte bir düğmeye atayabilirmiyiz son olarakda extre sayfasında yazdırma butonu yapıp bastıgımızda yazdır dediğimizde anasayfa ve yazdır butonları sayfada yazdırılmasın on izlemede gözukuyor
Deneyiniz

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri