• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Rapor sayfasındaki seçilen combobox verisine göre getirme hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

salanar

Yeni Üye
Aldığı beğeni
68
Excel V
Office 2007 TR
Konu Sahibi
Merhaba,

Örnek olarak yükledim yaklaşık 2000 satır personeller sayfasında veri olacak bu sekilde.. Şimdi rapor sayfamda combobox var. Ordaki eğitim adına göre seçim yapıldıgında Personeller sayfasındaki verilere göre Rapor sayfasına getirmesi gerekiyor.

Yani atıyorum ilk seçenek seçildi, personeller sayfasında 3 kişinin o eğitimi almışsa aynı o formatta ad soyad müdürlük katılmak istediği eğitim biilgileri gelmeli A3 b3 C3 sutununa en son kısmada toplam şu kadar kişi bu eğitimi alıyor demeli...

Seçenekler değiştimi değişmeli.. Yardımcı olabilir misiniz yapamadım

Konu Sahibi
@Refaz elinize sağlık teşekkür ediyorum
combobox seçiminden sonra kaç kişi geliyorsa en altınada toplam sayı gelebilir mi hocam?

Sayın @Refaz ve @salanar kodlarınızda biraz değişiklik yaptım. Umarım işinizi görür.

@Refaz elinize sağlık teşekkür ediyorum
combobox seçiminden sonra kaç kişi geliyorsa en altınada toplam sayı gelebilir mi hocam?
Rica ederim abey.
Zaten say değişkeni veriyor toplamı.

If say > 0 Then syfR.Range("A3").Resize(say, 3) = arr bunu silip alttakini ekleyin.Renk ve kalın yazı ekledim.

Birde (3, 1) burdaki 3 yerine 2 yazarsanız dolunun bir alt boş satırına ekler ben arada boş satır bıraktım.
HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Ayrıca resimdeki işaretlediğim kodları eklerseniz Combobox1 e sıralı gelir.

Unbenannt.JPG

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri