• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Rakam ve Tarih ve Metinleri bir hücrede birleştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

talip21

Gold Üye
Aldığı beğeni
198
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Hayırlı günler arkadaşlar. Ekli dosyamda bulunan B11 hücresinde bulunan formülüm hata veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Birleştir> AralıkBirleştir, Eğer > Eğerhata olarak düzenleyin . (Yazıyla işlevi yoksa kaldırın.)
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Birleştir> AralıkBirleştir, Eğer > Eğerhata olarak düzenleyin . (Yazıyla işlevi yoksa kaldırın.)
HTML:
Kod:
Hocam formülü ilgili hücreye uyguladım olmadı. bu notu da anlamadım (Birleştir> AralıkBirleştir, Eğer > Eğerhata olarak düzenleyin . (Yazıyla işlevi yoksa kaldırın.)

Eğer ve birleştir yerine onları kullan demek istedim. (Birleştir diye de fonksiyon yok)

Olmaması yazıyla fonksiyonu olmadığından olabilir mi? Normalde çalışıyor.

Konu Sahibi
Merhaba , dosyanızda düzenleme yaptım , kontrol edin.
kullandığınız formülde "yazıyla" adında bir KTF var sanırım, sayıyı yazıya çevirmek için. Eklediğiniz dosyada bu fonksiyon olmadığı için birleştirme yaparken "yazıyla" kısmını çıkardım. Eğer gerçekten bu fonksiyon varsa siz eklersiniz.

@Ahmet beyin dosyası çalışıyor. Yalnız formüldeki E9 bölümünde aşağıdaki değişikliği yapınHTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
@Ahmet beyin dosyası çalışıyor. Yalnız formüldeki E9 bölümünde aşağıdaki değişikliği yapınHTML:
Kod:
Suskun Hocam paylaştığınız METNEÇEVİR(E9;"gg/aa/yyyy") formülünü Ahmet beyin dosyasına ekledim çalıştı. Ama aynı formülü aynı özellikteki dosyada deniyorum çalışmıyor sebebi nedir acaba çalışan ve çalışmayan dosyayı ekliyorum.

Konu Sahibi
Suskun Hocam paylaştığınız METNEÇEVİR(E9;"gg/aa/yyyy") formülünü Ahmet beyin dosyasına ekledim çalıştı. Ama aynı formülü aynı özellikteki dosyada deniyorum çalışmıyor sebebi nedir acaba çalışan ve çalışmayan dosyayı ekliyorum.
Sayın hocam yeni farkına vardım Ahmet hocam module eklemiş ondan dolayı onu uyguladım çalıştı çok teşekkür ederim. Bütün hocalarıma. ALLAHA emanet olun. Konu çözülmüştür.

Merhaba

Gün içinde tekrar müsait olamadığım için cevap veremedim. Lütfen kusura bakmayınız.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri