• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Puantaja Bayram günlerini tanıtma.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

talip21

Gold Üye
Aldığı beğeni
198
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
12 Kasım 2025
Konu Sahibi
Hayırlı günler arkadaşlar. Ekli Puantaj sayfasını kendime uyarlamaya çalışıyorum. İlk olarak Cumartesi ve Pazar Günlerini renkli olarak uyarladım.
--- Resmi tatil günleri kod sayfasında belirttim. Ay dönemini seçtiğimde resmi tatil günlerinin de herhangi bir renk il belirtilmesi iyi olacak. Yardımlarınızı. bekliyorum.

Merhaba,
Resmi tatilden kastınız milli ve dini bayramlarımız mıdır?

Koşullu biçimlendirmeyi yapmışınız.
Formüller ad yöneticisinden =Kod!$G$2:$G$43 alanını kapsayan Rtarih adında adlandırılmış alan yaratın.
Koşullu biçimlendirme > Kuralları yönet > Yeni Kuraldan aş ağıdaki Formülü Yapıştırın
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Uygulama hedefi olarak aşağıdaki kodu yapıştırın
HTML:
Kod:
Sonra uygulayı tıklayın.

Kurallara ekleyeceğin formül bu şekilde de olurHTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
Kurallara ekleyeceğin formül bu şekilde de olurHTML:
Kod:
Suskun hocam emeğinize sağlık kodları uyguladım Resmi ve dini tarihler hepsi renklendi. Çok teşekkür ederim.
- Sitede bizi takip eden ve yardımcı olan arkadaşlar puantaj programım adım adım ilerleyeceği için her konu çözüldüğünde çözüldü işaretleyeceğim.
ve yeni konuyu yeni başlık altında açacağım
Saygılarımla

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri