• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Puantaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Köksal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 2,211
  • Etiketler Etiketler
    puantaj

Köksal

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Mrb excelde çalışma sayfasına bir personeli Kayfetiğimde günlük puantaja otomatik yazmasını istiyorum eyer işci ayrılırsa çıkış tarihini yazdığımda günlük puantaj listeden kendiliğinden çıksın yıllık izin tablosuna kendiliğinden kaydesin aktif personel listesine olsun bu gübi işlemleri Nasıl yaparım şimdiden tşk

Merhaba sayın @Köksal
Öncelikle foruma hoş geldiniz.

Üzerinde çalışmış olduğunuz örnek bir belge paylaşırsanız ona göre çalışmalar yapılabilir.
Teşekkürler

Mrb excelde çalışma sayfasına bir personeli Kayfetiğimde günlük puantaja otomatik yazmasını istiyorum eyer işci ayrılırsa çıkış tarihini yazdığımda günlük puantaj listeden kendiliğinden çıksın yıllık izin tablosuna kendiliğinden kaydesin aktif personel listesine olsun bu gübi işlemleri Nasıl yaparım şimdiden tşk

benim yaptığım 1000 kişiyi çok rahatlıkla takip edeceğiniz puantaj tablosu mevcut.. şuan aktif olarak arkadaşlarım yaptığım tabloyu kullanıyorlar isterseniz yardımcı olurum.

Geri