• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü PhpMayadminden veri çekerek Filtreleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Local

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba ekteki dosyada StokZimmetKayıtArama Formunda bir arama mevcut burada listele prosedürü mevcut ama verileri listboxa ve listviewe getiremedim ama ben listviewde yapmak istiyorum kodlara bakabilirmisiniz acaba.? Verilerin kaynağını phpmyadminden alıyorum normalde alırken listview doldur prosedürü mevcut normalde bu prosedürle verileri çekebiliyotum fakat filtreleyemiyorum

Konu Sahibi
Hocam dosya asıl projemde hata veriyor ben bir daha kontrol edeyim eğer tekrar hata alırsam dosyayı yükleyeyim çünkü sizin yüklediğiniz dosyada hata vermiyor yada şöyle yapalım asıl projemdeki kodların hepsini copy yapayım zimmet sayfasına hem hata çıkmış olur

Konu Sahibi
Galiba İnitialize kısmına yazılmayacak prosedür sonradan fark ettim doğrumudur.Bu şekilde verilerim listview kısmına da gelmedi sunucu bilgilerini yazmama rağmen

Public Sub ListViewDoldur1(ByVal rs As ADODB.Recordset)
Sayın Local.
Yukardaki gibi sub var ve () içinde veri var.Yani demek oluyorki alttaki gibi rs gibi birşey eklenecek.
Optional gibi yazılsaydı ListViewDoldur1 olarak yeterli olabilirdi umarım anlatabildim ilk hatanızı.
Siz ListViewDoldur1 yazmışsınız bundan dolayı hata veriyor.

ListViewDoldur1 rs
Ayrıca listele kısmını ben exceldeki StokZimmetKayıt sayfası için yapmıştım onuda yapamamışsınız.
Alttaki gibi [StokZimmetList1$] olunca excel sayfası oluyor kalıp olarak.[] ve $ bu işaretleri silmelisiniz.

query = "select * from [StokZimmetList1$] where not isnull([ID])"

Alttaki işaretlediklerim en üstte olmak zorunda değiştirmeyin.
Ve dosyayı bir deneyin veriler gelecekmi ben deneyemiyorum.

1.png

Çözüm
Konu Sahibi
Hocam verileri sunucudan çekti şimdi arama kısmını düzenleyeceğim aramada hata alırsam tekrar geri dönüş yaparım

Konu Sahibi
Hocam ListViewDoldur1(ByVal rs As ADODB.Recordset) prosedüründe Lst.subitems(3)'e kadar hata vermeden çalışıyor 3 ten sonrasındakilere hata veriyor hata ise "Sub Or function not defined " acaba Listele prosedürü ile alakası varmı desem orası arama ile ilgili

Konu Sahibi
Hocam o kısmı hallettim sadece yazarken filtreleme yapmıyor buton ile olmasada olur -..

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri